evo mene sa jos jednim problemom... do 3 sata moram javiti gigatronu.. nemaju ono ss 850w napajanje nego ima SEASONIC SS-850EM 850W (modularno) ali za 16k to mi je malo skupo... sta mi je ciniti ? da uzmem to ili da skratim pricu sa ss 620w gb verzijom?
da li je to M12D ? ili nesto drugo? ako je bas bas kvalitetno uzecu ga..
al nisam ni siguran da imaju to od 620w.. lager im je ocajan ... svaki put pred posiljku moram tu da spamujem pcb :x komedija, strava i uzas.. al nekako me vuce ovaj M12D ako je to to :|
ma da, tako i ja razmisljam.. bolje da uzmem mali overkill nego da uzmem nesto slabije pa da moram prodavati pa kupovati jace pa tu izgubim i vise para nego da uzmem nesto sto dolikuje odma na pocetku... narucen je ovaj M12D 850EM.. hvala!
zeko nisam razmisljao o tome jer je razlika izmedju Seasonica i Lc-a znatna, a pogotovo sto Seasonic daje 5 godina garancije.. mislim da se kod nas ne moze uzeti neko ekvivalentno napajanje po performansama za iste pare.. ima ova serija cm-a koja je vredna pomena (ali je isto nesto skuplja) i mozda neki skuplji ener (kojeg nema kod nas) zar ne ?
Nije greh ne znati. Ali neznati jeste.
:: Razmisljao o ovom napajanju za iste pare LC Legion 1000 X2 za iste pare i tri godine garancij :: :: http://www.lc-power.de/index.php?id=25 :: :: :: ::
Dobar je Legija zeko, al repsiju tih dodatnih 10A ne igra ulogu. Seasonic je ipak dokazan kvalitet a pošto kupuje napajanje da mu potraje dugo bitno je i pet godina garancije.
Raic nema frke.. Svako od nas drugacije potrebe i afinitete u sta ne treba zalaziti,ali sam mislio ako vec daje tih 150-160e ima i ovaj LC.Mozda je trazio sto jace za te pare ali opet tako sam ja shvatio i dao preporuku. Da je dokazan kvalitet to jeste ali da ce to i opravdati na duze staze to ce videti ko ga kupi. I Corsair ima 5 i 7 godina pa su mnogi imali problema sa njima, sto ruku na srce moze da se pripise i zemlji u kojoj zivimo. Sve je OK!Poz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.