Je l` ima ko iskustva sa ovim fan kontrolerom? Znam da ste preporučivali Zalmana, ali ga nema nigde (novog) i verovatno teško može da se nabavi. Treba mi kontroler na koji može da se priključi barem 4 venta, a ne bih da dam više od 3500 dinara.
Više sam za Combo ili Plus verziju, a nisam znao ni da ga prodaje. LCD i ostale kuke-kvake mi nisu toliko bitne, ali vidim da većina kod nas dostupnih fan kontrolera ne može bez toga. Nego, je l` vredi uzimati TT-a za 3000?
:: Više sam za Combo ili Plus verziju, a nisam znao ni da ga prodaje. LCD i ostale kuke-kvake mi nisu toliko bitne, ali vidim da većina kod nas dostupnih fan kontrolera ne može bez toga. Nego, je l` vredi uzimati TT-a za 3000 ::
Ja bi ti preporucio MFC1+ od onoga sto trenutno ima da se uzme kod nas. Ili da sacekas dve-tri nedelje za neki drugi koji bi ti pomenute firme mogle dovuci.
Zvao sam juče i ne mogu da nabave. Nisam zvao Emmi i Gagatron, pošto kod njih nema na sajtu. Šta bi bila alternativa za MFC1+? Trenutno baš nema neki izbor, valjda će se kasnije popraviti stanje.
Pa i nemas trenutno neku alternativu za MFC1+. FSamir rece pre par dana da i on ima jedan MFC1 koji bi prodavao, pa ako si zainteresovan za njega vidi sa njime da li je to aktuelno.
JBG, bio je brži od mene. Valjda će se nešto pojaviti u skorije vreme. Nie mi hitno, ali bih hteo da u narednih mesec-dva sredim hlađenje (još 2 venta i fan kontroler). Jer, posle toga sledi nova grafička, a nešto kasnije i CPU, ploča i RAM.
Ne znam koliko će ti ta dodatna dva fana smanjiti temperature tih svih novih komponenti(jer će se manje grajati od postojećih), ali svakako podržavam ideju da ih uzmeš, zajedno sa kontrolerom. CPU, će pretpostavljam biti neki Bulldozer? Sorry ako sam previše indiskretan.
Crosshair IV Formula/X6 1055T & Prolimatech Super Mega & push&pull/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T & CFT-600-14CS
:: JBG, bio je brži od mene. Valjda će se nešto pojaviti u skorije vreme. Nie mi hitno, ali bih hteo da u narednih mesec-dva sredim hlađenje (još 2 venta i fan kontroler). Jer, posle toga sledi nova grafička, a nešto kasnije i CPU, ploča i RAM :: :: :: Phenom II X3 720B :: Vendetta :: GA-MA790X-UD3 :: HyperX 2×2GB 1066MH :: F3 HD502H :: WD5000AAK :: GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: X-Fi Xtreme Audi :: Altec ATP- :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: Logitech Wav :: A4Tech X-748 :: ::
:: Ali prvo da izađe, da vidimo kakve će biti performanse i koliko će to zadovoljstvo da košta :: :: :: Phenom II X3 720B :: Vendetta :: GA-MA790X-UD3 :: HyperX 2×2GB 1066MH :: F3 HD502H :: WD5000AAK :: GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: X-Fi Xtreme Audi :: Altec ATP- :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: Logitech Wav :: A4Tech X-748 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.