onda definitivno xigmatek asgard i lc power napajanje od 500-550w,ali sad se postavlja pitanje koja je konfiguracija,pa da li ce napajanje moci da gura itd itd. . .ajd cekamo ga da se javi.
imas i jeftiniju varijantu . . .cm elite 430. . Moze da primi 2 5970 tako da gtx 580 nije problem,ima prostor za 6 ventilatora,providnu stranicu. . .cena mu je 4600 din . . .dobija se 1 vent uz njega sa diodama. . .
stavio u naslovu teme 7000?! Stavi napred jedan kuler i pozadi i dobicees hladjenje. Mada ako oces da me slusas slusaj me. . .umesto chiefteka uzmi cooler master elite 430,opisao sam ti ga gore. . .super hladjenje dobijas!
nemoj da se ponašaš piroćanski i štediš na kućištu. Inače, Čifteci imaju odličnu limariju, ali im je lađenje u većini kućišta loše. Nikako da izbace ventilatore od 8 i 9,2cm iz upotrebe. Ti ventilatori neće dobro oladiti, ali će napraviti poštenu buku. Dakle, uzmi ili 690 II Basic ili eventualno tog HAF-a.
To se i ja mislim, lik uzima graficku od 500 evra a nece da uzme neko pristojno kuciste od bar 100-150 evra, doduse CM 690 koji je bax predlozio je dobar...
:: nemoj da se ponašaš piroćanski i štediš na kućištu. Inače, Čifteci imaju odličnu limariju, ali im je lađenje u većini kućišta loše. Nikako da izbace ventilatore od 8 i 9,2cm iz upotrebe. Ti ventilatori neće dobro oladiti, ali će napraviti poštenu buku. Dakle, uzmi ili 690 II Basic ili eventualno tog HAF-a :: :: :: Phenom II X3 720B :: Vendetta :: GA-MA790X-UD3 :: HyperX 2×2GB 1066MH :: F3 HD502H :: WD5000AAK :: GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: X-Fi Xtreme Audi :: Altec ATP- :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: Logitech Wav :: A4Tech X-748 :: ::
druze za cega ce ti gtx580? da svi znaju u skoli da imas najjaci single gpu ili je tu nesto drugo u pitanju tj. odgovoru?!
Nije greh ne znati. Ali neznati jeste.
:: Čitam i ne verujem,pa opet pročitam pa još manje verujem.Pa pročitam i treći put i onda definitivno odem u qrac :: :: :: :: gtx580 i napajanje oko 56000 i jos kuciste oko 60000 mnog :: :: :: :: :: ::
pa upravo to... gtx 570 kad kloknes isti je ko 580 ako se ne varam... a znatno jeftiniji... uzmi jos nekog seasonic-a 850w imas ga povoljno i neko kvalitetno kuciste od 150-180 eura.. ja bi tako uradio 100%, napajanje i kuciste ti ostaju dozivotno a kartica ce za godinu dve vec biti mlitava a kesiro si 500e... hmmm..
Ljudi, čovek hoće da skrpi za GTX580 po svaku cenu, tako da nemojte da ga napadate da škrtari na kućištu. Znam taj osećaj, kad hoćeš nešto... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.