Imam diamondback 3g i postepeno je poceo da zaglavljuje, probano vise racunara i sistema sa i bez drivera, znaci do misa je, znaci treba mu od 15min do 3h da se zagreje i posle toga pocinje da zaglavljuje. Moze da zaglavi ako ga polako koristim jednom u minuti, a ako ga forsiram moze da zaglavljuje na nekoliko sekundi. Znaci cuje se usb zvuk, diskonekt-konekt. Par puta mi je na racunaru izleteo plavi ekran.
Odneo sam ga do Alti-jevog servisa, izneo problem. Zovu me 10 dana kasnije, kazu testirali su ga, radi. Ja odem do njih, donesem ga kuci, on ne radi.
Jel imao neko slican problem, ima li svrhe da ga nosim opet na garanciju.
poslusaj sta ti covek gore napisao ako budu supci i ne uvaze garanciju odseci kabel i skratiga do tog mesta gde se savija na izlazu pa zalemi za konektor koji ide na plocu u misu i to je to!
zar ta periferija nije potrosna roba .. ?? naucnik stvarno me iznenadjujes .. taj razor je najgluplji mis ikad napravljen .. koliko si ga platio ? kolika ti je garancija i kad si ga kupio ?
mis je neispravan .. moras biti uporan da im dokazes .. ides u alti .. raspakujes svoj laptop i radis kod njih dok nezablokira .. e onda ga raskacis kad se oni uvere i omlatis ga o pult ..
i onda kupis mis za 350din koji radi 10 godina bez problema ..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.