cena + garancija + pozadinsko osvetljenje ++ VAU! efekat kad ti neko udje u sobu +++++ za minuse moras da pitas nekog drugog ja bih je uzeo sigurno ___________________________________________________________________ http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A4%D0%B5%D1%98%D1%88%D0%BB
:: mislis da vredi dati za nju 40 e? nova je oko 7500 din.. :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.2 GHZ UNDER CORSAIR H70-NOCTUA GREAS :: 3X2GB MUSHKIN 1600 CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: :: :: ::
Razgledao sam ranije šta kažu ljudi širom neta za nju, neki je zaključak da ima jako dobrih forica ali je softver krš i ima delova koji su mogli da budu odrađeni mnogo kvalitetnije. Navodno fali joj onaj završni glanc koji odvaja vrhunski proizvod od pokušaja. Vredi sigurno 40e ali ne bi očekivao baš 100% zadovoljstvo.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Prezadovoljan sam mojim Vejvom, ali me nešto vuče da u skorije vreme kupim sebi neku ozbiljniju gejmersku tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem. Bedak je, što me kod većine odbija cena. Nekako mi se ne daje 5-6 i više hiljada za tastaturu, mada sam i za Vejva dao 45 evra, ali je tada evro bio 80 dinara.
:: molim ostale da zaobidju spodobu i da ako znaju odgovore, znacilo bi mi, hval :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.2 GHZ UNDER CORSAIR H70-NOCTUA GREAS :: 3X2GB MUSHKIN 1600 CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: :: :: ::
:: Još samo Cyborg mozak da nabaviš da popuniš šupljinu, i Cyborg stetoskop.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
:: vidi se da si opterecen glupostima... vise te necu komentarisati.. :: :: ako jos neko ima iskustva ili neki predlog bilo bi ok... :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.2 GHZ UNDER CORSAIR H70-NOCTUA GREAS :: 3X2GB MUSHKIN 1600 CL :: ATI 585 :: WD640GB CAVIAR BLACK 32M :: NZXT LEXA S NEON MODE :: MAD CATZ R.A.T. :: :: :: ::
Pa ako ti treba tastatura za igranje i sa pozadinskim osvetljenjem onda je uzmi, ne verujem da za 40 evra možeš naći ni približno dobru tastaturu a da ima pozadinsko osvetljenje i, po meni, da izgleda jako lepo plus što ćeš je upariti sa mišem i podlogom.
Videces bices vise nego zadovoljan samo proveri sto taj prodaje za samo 40 eura, da nije nesto pokvario na njoj? Saitek gejmerske tastature su ubedljivo najbolje i najlepse koje mozes da kupis u Srbiji. Ja imam i saitek eclipse II i ta je ok ali Cyborg SABIJA KOLIKO JE DOBRA!!! A da kupis novu? ja sam dala 7500 din ima samo u Nova Com....
ok je ta v.7, ne znam da li je taj lik lud sto prodaje za 40eu, svaka mu cast, samo ne znam bas da li je bolja od a4tech, hmm.. meni se recimo vise svidja v.5 - http://2a.zol-img.com.cn/product/56/730/cegjEiWBCyqo.jpg @dautovic - i ja bih mu definitivno preporucio SideWinder x6 tast, ne znam da li uopste ima bolja kupovina za te pare, al kad vec oce da cyber qrayber, so be ti
:: Videces bices vise nego zadovoljan samo proveri sto taj prodaje za samo 40 eura, da nije nesto pokvario na njoj :: Saitek gejmerske tastature su ubedljivo najbolje i najlepse koje mozes da kupis u Srbiji. :: Ja imam i saitek eclipse II i ta je ok ali Cyborg SABIJA KOLIKO JE DOBRA!! :: A da kupis novu? ja sam dala 7500 din ima samo u Nova Com... ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.