mada pazi,razliciti su ukusi,msm glupo ja da ti sad nas pitash koje za 55e?vidi koje ti se svidja i onda pitash ima li ko iskustva sa odredjenim modelom?
ovo sve sto smo ti naveli su nasi subjektivni utisci.
mada pazi,za 30 evra asgard i onaj hladnjak koji ladi ko blesav(iskustvo :) ),do sada svaka grafa sem hd 5970 staje u njega,a taman ti ostane 25 evra,za druge stvari,tipa vecera sa curom???-:) odoh s`teme
advanced je preskupo,ne mogu njega,a asgard sam hteo da kupim jer sam imao 35 e,ali kao sto kaze naslov teme doslo je do. . .i ne moze vise da raste :( Dakle za moje pare, element T ili CM 600,mada nzm vise ni ja. Koliko vidim asgard nije nista gori od ovih skupljih,sem sto ce mi kod njega napajanje stajati gore. . .hladjenje je valjda isto. . .a mozda i ovi imaju ventove sa diodama,ispravite me ako gresim. . .:)
kolko vidim,430 ima mesta za 6 venta. . .wow,malo je cudnog izgleda,ajd mi kazi da li je stvarno dobro kao sto izgleda,i da li cu se zeznuti ako ga uzmem,preko fona idem na net tako da nisam trenutno u mogucnosti da guglam :/
Paz, sastavljao sam nešto i u asgardu i u njemu, kod tih kućišta ispod 50 ne možeš sad da očekuješ da ima 2mm lim i 20kg. Asgard je dobro kućište ali vredi dodati koji evrić za ovo bar zbog ventilacije. Kućište deluje malo ali sve stane, cable management nema nijedno od njih niti za te pare možeš da ga očekuješ, oba su skroz crna i bar meni izgledaju ok, ništa bombastično.
Najbolje da prošetaš do nekog ćumeza gde ih imaju i opipaš malo oba, ništa ko kad vidiš svojim očima.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: kolko vidim,430 ima mesta za 6 venta. . .wow,malo je cudnog izgleda,ajd mi kazi da li je stvarno dobro kao sto izgleda,i da li cu se zeznuti ako ga uzmem,preko fona idem na net tako da nisam trenutno u mogucnosti da guglam : ::
i ja sam to uvideo,samo sto ja zivim u vranju,a ovde nema ni jedna prodavnica za malo ozbiljniju it opremu. . .ovde se i dalje core 2 duo-nv 8600 gt konfe prodaju za 500-600 e. . .tako da je to nemoguce. . .narucicu 430-ku,pa cemo videti Hvala raic i svi ostali :-)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.