Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
TV kartica?
STRANA 1 OD 1
Srtjko TV kartica? 01.01.2011. 02:32 T32296

status: user
broj poruka: 241
Da li TV kartica neka neka bolja koja moze da radi na win 7 x64bit, moze da pusta filmove samo sa antene recimo koje imamo kuci ono 15 kanala standardno ili ima neku mogucnost da sa neta preuzima neke strane kanale?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Shomiman Srecna ti nova,ovaj,ova godina i... 01.01.2011. 04:25 #278438

broj poruka: 1187
Sto bre ljudi ne googlate malo, pre no sto, ikakvo, pitanje postavite.Nije ovo gnezdo gde mama sazvakanu gamad,dopola svarenu,jer varenje pocinje zvakanjem,tura svojim `lepotanim,a` u kljun,ili bar izdjite sa informacijama,tipa,koju tv-kartu za to i to...
Treba ,bre,da ima na sta da se odgovori.Sorry,ako sam te razljutio ili rastuzio...

`There`s someone in my head, but it`s not me!`

gilopile Re: TV kartica? 01.01.2011. 06:07 #278442

broj poruka: 9459
I ja sam se rzbijo od alkohola:)

Pa cta ti teba sreco?
Standardna tv kartica radi kao TV prijemnik, tj televizor i ne moze da preuzima kanale sa net-a.

Moze svaka TV kartica da pusta ono standardno sto se hvata iz vazuha, recimo leadtek xp, terminator..., a ako misli da gledas sa neta moras da skines neki od LAN player-a i da kupis kljuc i hvataces sve zivo, prvenstveno ako mislis da gledas domace kanale ili strane sa titlovima...

Evo jedan probno ogranicen projekat:

http://www.ip-d1.com - skini player sa sajta

Kljuc za kanale:
!TTV!VDovbgICNDoSxgBq+LjssbBve5IfeD8lMqmYJiVOqQsNQuosPD/Uln953FoxYphg!TTV!

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Da li TV kartica neka neka bolja koja moze da radi na win 7 x64bit, moze da pusta filmove samo sa antene recimo koje imamo kuci ono 15 kanala standardno ili ima neku mogucnost da sa neta preuzima neke strane kanale?
Srtjko ... 01.01.2011. 10:45 #278453

broj poruka: 241

Nisi me ni razlutio ni rastuzio samo sam hteo da dodjem brze do informacije, jer nisam po ceo dan za kompom da bi guglao radim od 7 do 7 :(( a kartica mi treba znaci radi onako kako sam mislio preuzima kanale sa antene ili ti sa paketa programa koje mozes gledati i na TV-u. Srecna i vama NG :-D
gliga79 Re: Re: TV kartica? 01.01.2011. 22:20 #278609

broj poruka: 4641
Gilopile nece da mi rade ovi kanali

:: Evo jedan probno ogranicen projekat
::
:: http://www.ip-d1.com - skini player sa sajt
:: Kljuc za kanale
:: !TTV!VDovbgICNDoSxgBq+LjssbBve5IfeD8lMqmYJiVOqQsNQuosPD/Uln953FoxYphg!TTV
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Da li TV kartica neka neka bolja koja moze da radi na win 7 x64bit, moze da pusta filmove samo sa antene recimo koje imamo kuci ono 15 kanala standardno ili ima neku mogucnost da sa neta preuzima neke strane kanale?
gilopile Re: Re: Re: TV kartica? 01.01.2011. 22:32 #278610

broj poruka: 9459
Evo sad probah i izgleda da radi samo top-shop, smradovi ukinuli i ovo. Ma nema bre nista u srbistanu za dz, ccc!

Jbt, mozes preko neta gledati razne kvalitetne programe i naci kljuceve, a ove nase, nazovi, programe ne mozes, katastrofa.Ma i nema sta ni da se pogleda, iskreno!Mesecima sam bez TV-a i nasih programa i uopste mi ne fale, informisem se preko neta i bas me briga sto ce mi bagra plasirati da gledam.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Gilopile nece da mi rade ovi kanal
:: :: Evo jedan probno ogranicen projekat
:: ::
:: :: http://www.ip-d1.com - skini player sa sajt
:: :: Kljuc za kanale
:: :: !TTV!VDovbgICNDoSxgBq+LjssbBve5IfeD8lMqmYJiVOqQsNQuosPD/Uln953FoxYphg!TTV
:: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: Da li TV kartica neka neka bolja koja moze da radi na win 7 x64bit, moze da pusta filmove samo sa antene recimo koje imamo kuci ono 15 kanala standardno ili ima neku mogucnost da sa neta preuzima neke strane kanale?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs