Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
pomoc, pomoc , pomoc :))
STRANA 1 OD 1
lazar007 pomoc, pomoc , pomoc :)) 31.12.2010. 15:42 T32286

status: user
broj poruka: 319
e ovako uzmem danas ovaj dzojstik http://www.jetion.com/products/product_view.asp?proid=2141
e sada me interesuje da li neko zna sta treba uraditi (skinuti, instalirati, podesiti) da bi mi radio u call of duty 6 , ja sam instalirao drajvere ali igra ne prepoznaje dzoistik , pa ne znam sta jos da skinem ili podesim da bi mogao da igram doticnu igru preko njega.

Ako ima neko neki predlog ili resenje dobro ce doc

pozzzzzz , i srecna vam nova godina i svi praznici
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Kupio si GamePad (joypad). To NIJE isto sto i joystick. 31.12.2010. 15:53 #278329

broj poruka: 10997
E sad, kako ces ga koristiti u MW2, ne znam. Mora prvo igra da ga `konstatuje`... Zaviri prvo u `Control panel` i vidi da li je (i kako) prepoznat od sistema (Window$-a), to jest da li su svi dugmici i sve osovine tu (4-button, 2-axis game controller itd.)...

lazar007 znam da nije isto joystick i joypad ali nebitno 31.12.2010. 15:59 #278332

windows ga je prepoznao normalno kao i svaku drugu komponentu na usb, i u drajverima svi dugmici rade, ali kako podesit mw2 da se igra preko njega pitanje je ???

zeljkoo8 najbolji džojstik je: 31.12.2010. 16:00 #278333

broj poruka: 126

http://www.cbmhardware.de/misc/joystick/39.jpg
gilopile Re: najbolji džojstik je: 31.12.2010. 16:06 #278334

broj poruka: 9459
A sad ozbiljno, ovaj je the best!

Kempston:
http://chuntey.files.wordpress.com/2010/01/competition_pro_5000.jpg

@lazar007: Pa sta kaze u podesavanju/controllers u igri? Da li ga vidi tu?

(c) 1982 Sinclair research Ltd

::
:: http://www.cbmhardware.de/misc/joystick/39.jpg
lazar007 @gilopile 31.12.2010. 16:13 #278337

pa to i jeste problem ne vidim ga u podesavanjima u igri

gilopile Re: @gilopile 31.12.2010. 16:20 #278346

Sorry, nisam dobro procitao tvoj prvi post.

Mislim da je jos neko sa ovog foruma imao isti problem, pa ce se javiti valjda ako je uspeo da sredi. Nemam tu igru, niti joy, pa ne mogu da proprckam kako bih ti eventualno pomogao.
Pokusaj da ga iscupas sa usb-a pa ponovo prikljuci, kako u igri, tako i bez startovanja.Valjda ce ga uspeti nekako prepoznati...ili jednostavno taj model nije podrzan sa strane te igrice, ne znam, jbg.

Pozdrav!

:: pa to i jeste problem ne vidim ga u podesavanjima u igri
Pisko Isto kao i golopile! 31.12.2010. 16:55 #278359

broj poruka: 6645
Ni ja ni igre ni tog veselog štapića nemam, ali, ako ga windows vidi, tj. konstatuje ekremovski rečeno, a igra ne, onda imaš vrlo malo mogućnosti:
- probaj sa forom da stvar već bude uključena kada pokrećeš igru, a ako neće tako, da ga uključiš kad je već pokrenuta igra,
- dobro ipak prečešljaj opcije i kontrole - kontrolere koje (ako) podržava i dopušta igra, pa eventualno `otkrij` na kom su genijalnom mestu i pod kojim genijalnim nazivom sakrili kontrolere različite od tastature - što su skriveniji, to je podrška u stvari bagljavija,
- instaliraj najnivije patch-eve za igru - ako pročitaš da oni ispravljaju ili dodaju kompatiblinost ili podršku za externe kontrolere i slično, bug-ove sigurno ispravljaju, zato ih i izdaju.
I to je to. Dok se ne javi neko sa eventualnim čarobnim stick-om, taj joy stick neće proraditi drugačije.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

gilopile Da se nadovezem... 31.12.2010. 17:08 #278366

Pogledaj da li ta igra ima i poseban setings u njenom direktorijumu, nesto na fazom PES-a, pa da tamo podesis enable-ujes joy/kontrole...Male su sanse, ali...Pretresi sve foldere, zna lepo da se sakrije.Obicno je u `bin folderu`.

raic re 31.12.2010. 17:16 #278370

broj poruka: 9006
Nego... lazare ne reče nam otkud želja da se fps shooter igra džojpadom?
Da ti ne dođe nešto Lazar Mačak pa ne voliš miša po rasnoj osnovi?

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

gilopile Ne uspeh da editujem... 31.12.2010. 17:21 #278374

Jos jedna skoro nemoguca varijanta je da otvoris preko notepad-a config.ini fajl ili slicno, pa da vidis da nema slucajno negde da se spominje joy ili nalik na tome, a da mu je vrednost 0.Rekoh, male su sanse, ali ja bih u ocaju i to pokusao, zasigurno.:)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs