Problem je sto mi radi jedan zvucnik , a drugi ne, kako god da namestim A na Stereo ne radi nista
Mozda ide u drugi izlaz, meni je u zeleni
:: Pa stavi bilo koji x.1. sistem.Ja sam skinuo 2 zadnja i srednji zvucnik(smanjio mi se prostor:D),a i dalje je namesteno 5.1 i radi bez problema :: :: __________________________________ :: ERIN GO BRAGH :: :: ::
Jedan moj ortak je imao isti problem sa 2.1 zvučnicima, odnosno woofer radi, kao i jedan satelit a drugi satelit ne radi.
Probali smo zvučnike kod mene i isti su radili bez problema. Na kraju je ispalo da mu se integruša gadno hardverski utripovala. Kupio je neku najjeftiniju zvučnu i sve radi bez problema.
Kada probaš zvučnike u drugi jack obavezno u desnom delu Realtek manager-a u Analog back panel klikni na odgovarajuću boju i promeni na Front speaker out.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.