...A4-Tech XL740K.Radi k`o zmaj vec vise od godinu dana.Nista nije otpalo,nista ne krcka,...Tako da ti je moja preporuka A4-Tech serija X7 ili XL. Takodje hvale GIGABYTE GM-M6880 Gaming(10 jevreja) i GM-6900(18 jevreja).Nisam ih licno mucio da znam kakvi su.
A koji je bolje da uzmem, laserski ili opticki? jel ima nekih bitnih razlika? I od cega zavisi ovaj broj dpi? Znam da je bolje da ima vise ali kakko to utice na igre?
Neko će da ti kaže `miš mi je brži sa velikim DPI`
Treba da staviš veći DPI a u windowsu i igri smanjiš osetljivost, onda su ti pokreti precizniji, primeti se i pri nekom normalnom igranju ali za snajper ima velika razlika. Pomaže i kad radiš u photoshopu ili programima za modeliranje, al to nisi ni pitao.
Tako da je laser bolji jer je sam po sebi precizniji i može da ima veći dpi nego optika, doduše zavisi i od kvaliteta, kvalitetan optički miš je precizniji od lošeg laserskog. Normalno, ne treba sad da juriš neke blesave cifre, retko ko koristi više od dve-tri hiljade.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: A koji je bolje da uzmem, laserski ili opticki? jel ima nekih bitnih razlika :: I od cega zavisi ovaj broj dpi? Znam da je bolje da ima vise ali kakko to utice na igre ::
Razlika izmedju optickog i laserskog misa, jeste svetlo koje se koristi za pracenje pokreta.Opticki mis koristi led svetlo u optickom mehanizmu, dok laserski mis koristi laser za pracenje kretanja.Sto vise ima dpi, tacaka po incu to je mis osetljiviji (brzi) i precizniji.Tipican opticki mis moze da isprati od 400dpi - 800dpi dok laserski moze da isprati preko 2000dpi.Opticki mis ne radi na svim povrsinama dok laserski radi bez problema na crnim i sjajnim povrsinama.Na sam gaming cistih 2000dpi je previse brzo ali uz softver koji ide uz svakog misa povecas dpi a smanjis sens i windows akceleraciju prava stvar, ja inace igram na 4000dpi sens 3 ultra precizno i ispeglano mis razer Lachesis pozz :D
gigabajt za male pare da biras.Odlicni su.A ako bas hoces marku onda se zna jedno jedino ime za periferiju-logitech. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.