ljudi, moze li ovo napajanje da mi sluzi narednih pola godine na i5 760 i gts450, posto su mi ga uvalili takoreci. Nisam mislio nista klokovati... Sto mislite ima li doprinosa da ne igram na max rezolucije radi napajanja...
Radiće. i5 na default ne vuče mnogo a i ta grafika je štedljiva, nemoj da preteruješ s klokovanjem procesora i biće ok. Al da je napajanje govno - govno je.
Rezolucija u kojoj igraš ne znači skoro ništa za potrošnju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Super onda. Ma kupicu posle neku bolju, naravno uz vasu pomoc :). Imam neki fini ups, tako sto se kvaliteta struje tice nece biti problem, posto sam negdje citao da neka napajanja kontrolisu te ispade napona te idu gore dole...
Najveći je problem u tome što taj MS Industrial od 550W realno ima upola manje. Zato je loš mada nije jedini. Ista priča važi i za Codegen, KME, JNC, ANS, Blyeberry, Frontier, Vito, Zito.
Neki LC Power od cca 5000 dinara i 550W bi završio posao bez problema.
Podataka za amperaže po granama fala bogu nema ali ne bi smelo da ima manje od 250. Za svaki slučaj ne klokuj ništa i begaj od linxova i furmarkova ko od Tajsona Geja.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Ko što ti već rekoh izdržaće. Ne troši to što imaš preterano mnogo. Ako napajanje ima barem pravih 300W ispod pojasa biće ok dok ne nabaviš bolje :: :: Podataka za amperaže po granama fala bogu nema ali ne bi smelo da ima manje od 250. Za svaki slučaj ne klokuj ništa i begaj od linxova i furmarkova ko od Tajsona Geja :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: :: :: Ljudi, pa jel moze il ne moze to napajanje.drzati to pola godine? Ovaj i5 trosi 95w, i gts450 120w valjda, sto jos moze toliko da ga izmuze...
Pa ti ga proveravaj povremeno, prati mu zagrevanje kad se igraš i to. Po meni, temp na spoljnom oklopu napajanja ne bi smela da pređe 60 stepeni. Ako vidiš da se baš znoji, moraćeš da odustaneš od igrica dok ne nabaviš neko pristojno.
@snoopy jeste na 420W pravih, posto je to cooler master, a ovaj moj nema pravih 300w kako neki kazu... ma ako bude grejao, pocu i recicu im, valjda mi ga tada zamene...
je losije napajanje i od frontiera i od blueberry0a...uzas jedan,a sto je najgore,ume d povede za sobom i jos ponesto kad ode,meni je u dva NAVRATA SPRZILO PLOCU,tako da vrati,uzmi napajanje,imas lc power od 500w za 3000 din u win win-u,to je Napajanje sa veliikim N za tu kantu
ma necu mu dati da stavi to sr*nje, plocu mi stavlja p7p55d pro, a oce od 22e da mi rokne ms jer nema drugo napajanje... Trazicu negde drugo lc od 600w, to ce valjda valjati, il je bolji lc 650W, ili nema potrebe za njim...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.