nisam znao u koji deo foruma da stavim post pa rekoh ajde ovde
elem, prica ide ovako, crko mi pre nedelju dana original kabl koji se dobija uz WD passport i ja ne mogu da ga korisitim krenem po radnjama da trazim i ne uspem nigde da nadjem (da odmah kazem, imalo je ali su svi kablovi preko 1 metar i onda eksterni hard nece da radi jer nema dovoljno struje) i tako, setao se pola dana, nadobudni trgovci me ubedjivali sa pricom da iako je kabl koji oni prodaju dugacak 150 cm radice to sigurno, ja naravno nisam naseo i nisam kupio i onda slucejno naletim na netu na firmu Silken elektronik i pogledam imaju kabl, pise 0,6m jos ima dupli usb prikljucak, cena 285din + troskovi ja se odusevio narucio i cekao i danas stigne kabl (platio onom decaku iz kurirske sluzbe 520 dinara) kad otvorim a kabl isti ko u radnji, tu negde oko 120 cm povezem passport, qrac, nece da radi popizdeo klosari jedni, pa gde to ima i poslao sam im mejl, prozvao sam ih najstrasnije ako ne odgovore zvacu ih telefonom ne radi se o parama, radi se o principu, prodaju ljudima muda za bubrege i ne trazim da mi vrate pare hocu ISPRAVAN kabl od 0,6m
tako da, ako ikad budete u situaciji kao ja ili slicnoj, izbegavajte ih u sirokom luku inace oznaka za kabl je KABL-161HD/0,6 (cisto da se zna) a adresa im je http://www.silken.rs
Tu radnju drzi jedan jako dobar covek (Radomir). Ali ima pomocnike koji pojma nemaju. Sigurno ce ti izaci u susret samo pozovi. Mail nece gledati, to zaborav sa slanjemi. Inace su vrlo ozbiljni, vrlo ljubazni i tako to. Taj sto drzi radnju jako dobro zna materiju pa u neku ruku zamenjuje nekadasnju skolu u radio klubu. Gresku ce ti sigurno ispraviti o njihovom trosku.
to cu upravo da uradim presecicu ga na pola pa sta bude, onako nemam koristi od njega pa ... valjda ce biti nesto a popizdeo sam, zadavio bih nekog da mogu
Ako ces da davis, nemoj skracivati kabl - ima ih sa debelim vratom!
28.12.2010. 16:43
status: user broj poruka: 10997
Ozbiljno: skrati ga i obavezno ostavi ovaj `dupli` full size USB prikjucak za comp. To moze da bude presudno ako disk budes povezivao sa nekim starijim PC-jem, koji ima USB 1.1 portove...
Iskuliraj popi pivo... Matori, nemoj da pljujes radnju pljuj radinika koji te je zajebao, potpisujem za tog baticu sto to drzi da je fer i korektan, kupovao sam vise puta razne dzekove, kablice i ostalo, svaki put me je covek pitao prvo za sta mi treba i rekao kakvog je kvaliteta ili mi ponudio nesto drugo sto bi mi vise odgovaralo, stvarno je fer. E sada poceli su mozda pre 2 godine da rade neki priuceni mamlazi kod njega koje boli uvo za sve i onda to tako biva...
Ja čekam da li me Emmi ispalio, pa ako se pokaže da jeste, svakako ćete čuti - čitati... Upravo sam otkrio da nemaju telefonski broj u fantom firmi. Samo u toj prodavničici u Bg (koja `veze nema` sa online naručivanjem), što ću im ja, po potrebi, verovatno objasniti kako su se prevarili. Imaju mene kao vezu. Danas je tek drugi dan kako me zajebavaju.
Da si ih pozvao i objasnio da ti ba treba od 60cm to je drugo, ovako oni su ti poslali durzi kabl za iste pare jer ne znaju za sta ti treba...
Ti ljudi su korektni i cesto sam kupovao kod njih, i svaka preporuka za saradnju!!!
:: nisam znao u koji deo foruma da stavim post pa rekoh ajde ovd :: :: elem, prica ide ovako, crko mi pre nedelju dana original kabl koji se dobija uz WD passpor :: i ja ne mogu da ga korisiti :: krenem po radnjama da trazim i ne uspem nigde da nadjem (da odmah kazem, imalo je ali su svi kablovi preko 1 metar i onda eksterni hard nece da radi jer nema dovoljno struje :: i tako, setao se pola dana, nadobudni trgovci me ubedjivali sa pricom da iako je kabl koji oni prodaju dugacak 150 cm radice to sigurno, ja naravno nisam naseo i nisam kupi :: i onda slucejno naletim na netu na firmu Silken elektroni :: i pogledam imaju kabl, pise 0,6m jos ima dupli usb prikljucak, cena 285din + troskov :: ja se odusevi :: narucio i ceka :: i danas stigne kabl (platio onom decaku iz kurirske sluzbe 520 dinara :: kad otvorim a kabl isti ko u radnji, tu negde oko 120 c :: povezem passport, qrac, nece da rad :: popizde :: klosari jedni, pa gde to im :: i poslao sam im mejl, prozvao sam ih najstrasnij :: ako ne odgovore zvacu ih telefono :: ne radi se o parama, radi se o principu, prodaju ljudima muda za bubreg :: i ne trazim da mi vrate par :: hocu ISPRAVAN kabl od 0,6 :: :: tako da, ako ikad budete u situaciji kao ja ili slicnoj, izbegavajte ih u sirokom luku :: inace oznaka za kabl je KABL-161HD/0,6 (cisto da se zna :: a adresa im je http://www.silken.r :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568
Što? Kakav problem imaš? Ja sam par puta kupovao u Bg i OK je. Nije OK to što nisam uspeo da se registrujem na sajt, a kada ih kontaktiram sa opisom tog problema - ništa. Kao da ne čitaju mailove. Možda nemaju vremena na Netu - dial-up i tako to...?
prso si ti, i to debelo cim tako komentarises sad sam znaci ja kriv (a i svi ostali posetioci njihovog sajta) sto tamo stoji da je duzina tog kabla 0.6m obidji url i potrazi kabl sa oznakom 161HD pa ces da vidis to sad uostalom nije ni bitno, ja sam kabl presekao na pola, zalemio zice, izolirao i sad sve radi ali cu se potruditi da svim prijateljima i poznanicima prenesem da ne narucuju preko neta kod njih (kupovina uzivo je druga stvar) i da dodam, sta mene kao kupca briga da li su radnici u toj firmi slepci ili nisu i da li je gazda dobar covek (a verovatno da jeste cim ga dosta ljudi hvali) ja sam musterija, placam parama a ne kruskama, i ako ne znaju da rade svoj posao nek menjaju profesiju
:: Prso si decko!! :: :: Da si ih pozvao i objasnio da ti ba treba od 60cm to je drugo, ovako oni su ti poslali durzi kabl za iste pare jer ne znaju za sta ti treba.. :: Ti ljudi su korektni i cesto sam kupovao kod njih, i svaka preporuka za saradnju!!
Jesi ti siguran da ti je crkao kabl a ne elektronika na USB adapteru u kućištu HDD-a, jer meni na prvom WD Passportu radi kabl od metar, metar ipo... __________________ Scourge of PCBerza
ma sad sve radi ko podmazano posumnjao sam ja na mnogo toga, ali se sve to brzo da proveriti kao god, dao sam para koliko sam dao, malo se zezao (vise nervirao) i na kraju sve se svede na isto kao sto je i bilo (pre nego sto je riknuo stari kabl)
:: Jesi ti siguran da ti je crkao kabl a ne elektronika na USB adapteru u kućištu HDD-a, jer meni na prvom WD Passportu radi kabl od metar, metar ipo..
I ja sam porucio neku robu od njih ovih dana, platio preko e-bankinga uplatnicom.
Trazio sam licno preuzimanje. To je bilo u cetvrtak 23.12. A na telefon sa predracuna se javljaju, kazes im broj porudzbine. Rekli su juce da ce biti danas, danas da ce biti sutra.... Izgleda da su taj p2 x4 955 i M4A88T-M i Ram teska egzotika.
Mnogo je to cimanja, bolje uci u radnju sa keshom.
P.S. bacio sam ti na P.M. telefon na koji se javljaju.
brate, sta zaebavas, pa radio bi ti taj kabl od 1,5m bez IKAKVIH PROBLEMA!! ja guram raznorazne te kablove u externi 2.5` hard JEDAN USB, rade od metar, 2m, 3m miniUSB, tako da nemoj da se bojis da li ce ti raditi... uostalom zasto si setao, mogao si kulturno da sednes i laganica jedan po jedan telefon.. pa gde bude... mada tih kablova ima tonu u winwin i gigatronu...
:: nisam znao u koji deo foruma da stavim post pa rekoh ajde ovd :: :: elem, prica ide ovako, crko mi pre nedelju dana original kabl koji se dobija uz WD passpor :: i ja ne mogu da ga korisiti :: krenem po radnjama da trazim i ne uspem nigde da nadjem (da odmah kazem, imalo je ali su svi kablovi preko 1 metar i onda eksterni hard nece da radi jer nema dovoljno struje :: i tako, setao se pola dana, nadobudni trgovci me ubedjivali sa pricom da iako je kabl koji oni prodaju dugacak 150 cm radice to sigurno, ja naravno nisam naseo i nisam kupi :: i onda slucejno naletim na netu na firmu Silken elektroni :: i pogledam imaju kabl, pise 0,6m jos ima dupli usb prikljucak, cena 285din + troskov :: ja se odusevi :: narucio i ceka :: i danas stigne kabl (platio onom decaku iz kurirske sluzbe 520 dinara :: kad otvorim a kabl isti ko u radnji, tu negde oko 120 c :: povezem passport, qrac, nece da rad :: popizde :: klosari jedni, pa gde to im :: i poslao sam im mejl, prozvao sam ih najstrasnij :: ako ne odgovore zvacu ih telefono :: ne radi se o parama, radi se o principu, prodaju ljudima muda za bubreg :: i ne trazim da mi vrate par :: hocu ISPRAVAN kabl od 0,6 :: :: tako da, ako ikad budete u situaciji kao ja ili slicnoj, izbegavajte ih u sirokom luku :: inace oznaka za kabl je KABL-161HD/0,6 (cisto da se zna :: a adresa im je http://www.silken.r :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568
:: brate, sta zaebavas, pa radio bi ti taj kabl od 1,5m bez IKAKVIH PROBLEMA!! ja guram raznorazne te kablove u externi 2.5` hard JEDAN USB, rade od metar, 2m, 3m miniUSB, tako da nemoj da se bojis da li ce ti raditi... uostalom zasto si setao, mogao si kulturno da sednes i laganica jedan po jedan telefon.. pa gde bude... mada tih kablova ima tonu u winwin i gigatronu..
Re: `uzgred, zasto vecina ljudi predpostavlja da svi zive u Bg-u?`
28.12.2010. 22:30
status: user broj poruka: 18996
dobro bre ljudi opustite se, vecina su iz beograda, stoga po default-u jelte predlazu firme iz bg-a, izvinjavam se, nije bilo naglaseno da neko nije iz bg-a pa eto iz tog razloga - :p
:: Uzgred, zasto vecina ljudi koji zive u Bg-u smatra da Srbijica ide u `pravom` smeru, za razliku od ostatka nam `nase lipe`... :: :: :: `Srbija ce biti pista za investicije ::
Hvala, to je odmah i adresa. Pokušaću sutra, mada imam neke proslave ko zna čega šifra 2011. A inače, i meni je uplata otprilike, ako se dobro sećam, odrađena 23.12. izgleda su od tada pijani? No videćemo, niko se nije još udostojio da odgovori na mail, kada je bilo pitanja kako da ja njima dostavim pare, onda su odmah odgovarali u roku od minut. A posle cvrc. Da nije i ovde neki pošten gazda, dobar u duši?...
Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
:: I ja sam porucio neku robu od njih ovih dana, platio preko e-bankinga uplatnicom :: :: Trazio sam licno preuzimanje. To je bilo u cetvrtak 23.12. A na telefon sa predracuna se javljaju, kazes im broj porudzbine. Rekli su juce da ce biti danas, danas da ce biti sutra... :: Izgleda da su taj p2 x4 955 i M4A88T-M i Ram teska egzotika :: :: Mnogo je to cimanja, bolje uci u radnju sa keshom :: :: P.S. bacio sam ti na P.M. telefon na koji se javljaju.
OnLine prodavnica je u Čačku, a Live maloprodaja je u Beogradu.
To meni liči na taksiranje od železničke do autobuske za 50 €.
Ne znam, ja sam par puta zvao, rezervisao, otišao, uzeo. NE mogu da kažem da sam prezadovoljan kao 120-minutni vlasnik hard diska koji se u kune u njegovu pouzdanost, ali...
Eto foruma da iznosimo svoja mišljenja i iskustva.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.