Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
multi gesture touch pad?
STRANA 1 OD 1
Antilohije multi gesture touch pad? 28.12.2010. 09:35 T32190

status: user
broj poruka: 688
evo jos jednog glupog pitanja ali nije poenta u pitanjima nego u odgovorima od kojih mnogi mogu da budu i pametni pa mozda i nekome od koristi.

Naime neki dan sam po prvi put iskusio na jednom netbooku takav napredni touch pad, tzv. multi-gesture ili synaptic, koji ti dozvoljava da skrolujes gore-dole i levo desno prstima, da povecavas i smanjujes, rotiras itd. Na nesrecu, navukao sam se i sad mi moj stari touch pad deluje dosadan i naporan.

Interesuje me da nam neko ukratko objasni o kakavoj se tehnologiji radi da li je vise u pitanju hardver ili drajveri i da li se ukoliko su drajveri u pitanju od dosadnog tpouch pada moze napraviti ovaj multigesture? Ako ne da li ima neki majstor koji menja hardver?
Ako ne ni to odoh odmah da tresnem moj netbook o beton i kupim drugi sa boljim touch padom inace moj zivot dalje nema smisla...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
smhardyu Nemoj da treskas, prvo probaj ovo ... 28.12.2010. 12:02 #277283

status: user
broj poruka: 104
http://www.mydigitallife.info/2009/05/31/enable-multi-touch-gesture-finger-scroll-momentum-and-chiralmotion-on-synaptics-touchpad-in-windows-7vistaxpserver/
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs