Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Pomoc oko Leadtek WinFast DVB-T USB 2.0 TV Box
STRANA 1 OD 1
RyZeeR Pomoc oko Leadtek WinFast DVB-T USB 2.0 TV Box 27.12.2010. 14:46 T32164

status: user
broj poruka: 113
Pozdrav svima,
celu dan namestam, ali bez ikakvog uspeha.

Kartica: LeadTek WinFast - Portable DVB-T USB 2.0 TV Box (DTV Donglr (H)) (u device manage prijavlju ovo ime - DIB7700)

* Sa Leadtek sajta sam skinuo dva fajla, *drajver i *WinPvr 2.
Nakon instalacije *drajvera, resetovao sam pc, nakon instalacije *WinPvr2 resetovao sam pc.
Kada sam upalio program Pvr2, i otisao u settings pokizavao mi je sve zemlje osim nase i frenkvencije... da li tako treba? ili ima neki problem...
Kacio sam na usb i antenski ulaz i kablovski - nista od signala.

Hvala na razumevanju

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: Pomoc oko Leadtek WinFast DVB-T USB 2.0 TV Box 27.12.2010. 15:00 #277044

broj poruka: 9459
Mislim da je kod tebe sve ok, to sto je prijavljuje kao DIB7700 najverovatnije ima dibcom chip.

Ako u softveru nema nasa zemlja, onda idi na manuelno podesavanje i izaberi PAL-B, to je sistem za nase podneblje.
Prikljuci antenu, izaberi sta skeniras(cable, air, digital) i pocni skenirati, mora da pronadje kanale, ako si sve dobro spojio.

P.S. Ajd mi pronadji taj BOX na Leadtek-ovom sajtu, kako bih ti eventualno pokusao bolje objasniti problem, ne znam za taj model, pricao sa generalno za tv karte.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Pozdrav svima,
:: celu dan namestam, ali bez ikakvog uspeha
::
:: Kartica: LeadTek WinFast - Portable DVB-T USB 2.0 TV Box (DTV Donglr (H)) (u device manage prijavlju ovo ime - DIB7700
:: OS: WIndows SP3 32bi
:: * Sa Leadtek sajta sam skinuo dva fajla, *drajver i *WinPvr 2.
:: Nakon instalacije *drajvera, resetovao sam pc, nakon instalacije *WinPvr2 resetovao sam pc
:: Kada sam upalio program Pvr2, i otisao u settings pokizavao mi je sve zemlje osim nase i frenkvencije... da li tako treba? ili ima neki problem...
:: Kacio sam na usb i antenski ulaz i kablovski - nista od signala
:: Hvala na razumevanj
RyZeeR To bi trebal da je ovo... 27.12.2010. 15:17 #277047

http://leadtek.com/eng/support/search.asp
ukucaj (Winfast) DTV Dongle
Hvala na pomoci

gilopile Re: To bi trebal da je ovo... 27.12.2010. 15:34 #277053

broj poruka: 9459
Ok je.Plasio sam se da spravica radi samo sa DVB-T(digitalni kanali), ali podrzava i analog.E sad, ne znam za taj model i da li ima dva odvojena dzeka za antene, u jedan prima samo digitalne kanale, a u drugi analogne, kao sto je slucaj sa pojedinim karticama, kako PCI, tako i PCMCIA, pa da slucajno nisi ubo na digitalni antenski ulaz, a nalazis se negde gde nema signala...Proveri to.Ako ima samo jedan antenski ulaz, onda preko njega najverovatnije hvata sve.Ne znam kako bih ti dalje pomogao.
Da li pronadje neki kanal?Da li imas zvuk, a nemas sliku kanala?Malo pojasni, sta predstavlja problem.

Kao sto rekoh, postavi na PAL-b, ubodi antenu i skeniraj.Vidi da li ce pronaci nesto.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: http://leadtek.com/eng/support/search.as
:: ukucaj (Winfast) DTV Dongl
:: Hvala na pomoc
RyZeeR malo kasnim 29.12.2010. 11:44 #277586

Posle dosta vremena zezanja sa raznim drajverima i programima, kada vidim da usb mene zeza, upali se radi 2 minuta i ugasi se... tako da je problem ili do kompjutera ili do usb (pritom menjao sam sva 4-ti usb porta, isto 2minuta radi, tacnije dok ne pocne pretraga kanala i nestane plava diodica)...
Sorry za cimanje, videcu da kupim neku internu, mozda Leadtek tv2000xp ako valja.
Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs