Od nedavno mi tastatura brlja tj. ako brze kucam pocne da mi menja redosled slova u reci. Caps Lock ukljucen a sada mi pise mala slova. ima li neko neku ideju sta je problem? evo malo brz gokucanja(trebalo je da pise EVO MALO BRZOG KUCANJA)
Ako nisi ništa dirao ti i ostali, onda crknjava, ali, imaš podešavanja u control panelu, za tastaturu, gde slajderom podešavaš odziv tastature, blinkanje i ozdiv kursora, pa, time i krajnje efekte.
1. Pokreneš ISKLJ - proceduru na računaru. 2. Izvadiš konektor tastature iz računara (pre toga prebaciš prekidač na napajanju u položaj O) 3. Odneseš tastaturu u neku prostoriju gde si siguran da bauci ne mogu da otpuze daleko 3. Okreneš tastaturu tako da tasteri budu okrenuti na dole 4. Istreseš tastaturu i pokušaš da se ne zgroziš kada budeš video šta ispada iz nje 5. Ako treba, malo je i udariš po donjici, koja je sada sa gornje strane 6. Pobegneš što brže možeš iz te kontaminirane prostorije 7. Priključiš tastaturu i računar (valjda si prebacio prekidač na napajanju na O? Kada priključiš tastaturu vratiš ga u položaj I) 8. Pokreneš UKL - proceduru na računaru 9. U ovom koraku ja se nadam da tvoja tastatura radi kako treba
EDIT: Video sam da se slične stvari dešavaju i na čistim, ali USB tastaturama. Probaj da promeniš USB port u koji je uključen konektor tastature.
da nemas mozda windows7, a na tastaturi ti pise for windows xp or Vista...?
:: :: Od nedavno mi tastatura brlja tj. ako brze kucam pocne da mi menja redosled slova u reci. Caps Lock ukljucen a sada mi pise mala slova. ima li neko neku ideju sta je problem :: evo malo brz gokucanja(trebalo je da pise EVO MALO BRZOG KUCANJA ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.