znaci, imam MALO kinte, ali i slabiju, nezahtevnu konfiguraciju: amd athlon II x2 250, 3.0 GHz, 64bit, box microstar 880gm-e41 4fb ddr3 , pc 1333 500bg hdd.. GRAFIKA INTEGRISANA!! (i ne planiram da je kupujem, nemam nikakve potrebe)- znaci nece mi i ona dodatno opterecivati napajanje.
konfig, stavih samo da vidite da nije neka przachina. stoga, treba mi preporuka za pristojno kuciste samo (to je najlakse), ili kombo napajanje i kuciste oko 50-60 eu. (meni su neka CM kucista od 420W ok) i ako moze da nije RUZNO, lol
odgovor mi treba HITNO, jer uzimam komp za 2-3 dana !!
e, hvala, pogledala sam i moze da se uklopi.. :) ali ispade da bih dala vise za kuciste nego za napajanje, a ja sam mislila da je `fora` uzeti sto bolje (skuplje) napajanje, a samo pristojno kuciste?? :/
i slucajno ako imas neki predlog 2-in-1, znaci kuciste sa napajanjem, to mi je najlakse nekako.. pogotovo sto uzimam u jednoj od vecih firmi u bg, ali nemaju ni oni sve uvek, pogotovo u ovoj ludnici a ja to maram obaviti u sledeca 2 dana..
i sto vise predloga za kuciste sa napajenjem, zajedno (pozeljno) , ili odvojeno je pozeljno (da bih sigurno mogla da nadjem u toj firmi)..
Ja ovo imam na poslu u kompletu sa jednom vrlo slicnom konfiguracijom kao tvoja i evo 2 godine radi ko sat.
Pozdrav
:: :: :: e, hvala, pogledala sam i moze da se uklopi.. : :: ali ispade da bih dala vise za kuciste nego za napajanje, a ja sam mislila da je `fora` uzeti sto bolje (skuplje) napajanje, a samo pristojno kuciste?? : :: :: i slucajno ako imas neki predlog 2-in-1, znaci kuciste sa napajanjem, to mi je najlakse nekako.. pogotovo sto uzimam u jednoj od vecih firmi u bg, ali nemaju ni oni sve uvek, pogotovo u ovoj ludnici a ja to maram obaviti u sledeca 2 dana. :: :: i sto vise predloga za kuciste sa napajenjem, zajedno (pozeljno) , ili odvojeno je pozeljno (da bih sigurno mogla da nadjem u toj firmi)..
Ne znam zašto misliš da ćeš u toj firmi naći nešto što je ovde preporučeno, odvojeno ili combo, svejedno. Šanse za to su vrlo male. Bolje reci gde kupuješ, pa da pogledamo ponudu te firme.
He he da u pravu si mada nije desk top racunar da ga nosis u kafic ili na pijacu.
Nadam se da se ne ljutis na moj odgovor nije mi namera da provociram, tezina nigde nije bila navedena kao osobina.
Pozdrav.
:)
:: samo ne znam kako će ti se kao osobi ženskog pola svideti masa od 11 i kusur kila :: :: :: Phenom II X3 720B :: Vendetta :: GA-MA790X-UD3 :: HyperX 2×2GB 1066MH :: F3 HD502H :: WD5000AAK :: GV-R487D5-1G :: Samsung 2232B :: X-Fi Xtreme Audi :: Altec ATP- :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: Logitech Wav :: A4Tech X-748 :: ::
Ja imam prvu generaciju (sa napajanjem od 550W) i dan danas fercera za sve pare. Plus sto ima dobar tok vazduha za hladjenje (mozes da nadogradjujes ventilatore po potrebi - jedan napred da uvlaci vazduh i hladi diskove +jedan iza za izvlacenje i Bog da te vidi).
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
da ne zahvaljujem svima ponaosob.. :D hvala vam puno na predlozima, moram da priznam da mi se svaki svideo na svoj nacin i kontam da bi sluzili svrsi.. :)
nego, neko mi rece da kazem o kojoj se firmi radi (vec sam to htela, ali sam pomislila da spada u reklamiranje pa nisam.. ), da bi pogledali ponudu: u pitanju su ATOM COMPUTERS , koliko sam obavestena dosta povoljna i ok firma. u svakom slucaju uzimam kod njih, pa eto, mozete poglati i njihovu ponudu , i preporucivati dalje..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.