Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Multifunkcijski stampac do 180 eura
STRANA 1 OD 1
milos91 Multifunkcijski stampac do 180 eura 12.02.2007. 10:11 T3199

status: user
broj poruka: 19
Multifunkcijski stampac/skener/fotokopir. Da to bude nekog pristojnog kvaliteta... za kucnu upotrebu. Naravno, znam da za taj kes ne mogu da uzmem nesto extra ali...
P.S. Sta mislite o modelu Samsung SCX-4200? On se krece tu oko 150 eura....

Hvala unapred....
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Re: Multifunkcijski stampac do 180 eura 12.02.2007. 13:17 #12156

broj poruka: 9420

:: P.S. Sta mislite o modelu Samsung SCX-4200? On se krece tu oko 150 eura...
::

Pa za te pare nista drugo osim njega i ne mozes da uzmes a da valja. Solidnog su kvaliteta, pokvari se poneki tu i tamo (ili zeza na sitno, uglavnom softverski) ali sve u svemu Samsung daje 3 god garancije, pa bas te briga. Prodao sam par komada, kupci su uglavnom zadovoljni, uz obavezne opaske ` e a nesto me samo zeza... ali nema veze.. ponekad...:))

Moja preporuka, uzmi ga, vredi svaki dinar.
Pisko Multifucker - Punoševac 12.02.2007. 22:14 #12184

broj poruka: 6645
Šta ja znam. Ništa verovatno, ali bar eto šta mislim o tome:
Opravdavam te ako ti je frka na stolu i nemaš mesta. Ili nećeš da mućneš milimetar glavom da bi provalio kako se koriste skener i štampač na PC-u kao kopir.
U suprotnom, kupi samostalni Samsung laserski i, neki `dobar` skener poznatije firmice (kao što je Canon, Hp, Epson), iz donjeg cenovnog ranga (ne baš i najdonjeg - a to je upravo ono što bi dobio u kombinaciji štampač-skener) - za iste pare kao taj Samsung - koji ti je jedino rešenje. Svi ostali su znatno skuplji, SAMO ZATO DA DEBILI DOBIJU NA DUGME kopiranje, da ne zamaraju mozak. Dobro, i da štede vreme...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs