Pre svega pozdrav za sve forumaše, kao i prošlog puta opet ja sa strujom samo što je prošlog puta bilo u pitanju napajanje a sada bih malo bolje da se zaštitim ali sam ograničen budzetom na svega 50 eur .Ono što mene zanima su vaša iskustva sa regulatorom APC LE1200I i ups`evima APC Smart-UPS 620 (stara verzija) i ARTronic ART 1000 BL. Znam ja da je APC `Kralj` u ovoj kategoriji kod nas ali je ovaj APC 620 deluje `slab` (svega 390w) a za ovaj Artronic sve što sam našao je da ima 2 nivoa regulacije napona opseg je od 162 - 290VAC+-3% , tolerancija +- 10% za napone. Da bih vam pojednostavio posle ovog književnog dela , pitanja je šta uzeti : 1. Nov regulator napona APC LE1200I 2. polovan APC Smart-UPS 620/ARTronic ART 1000 BL 3.Nešto treće po vašoj preporuci.
To bi trebalo da napaja Samsung T220,q9xxx proc (još uvek nije kupljen) ,asus p5qpro, GF9600 , 2gb ddr2 i naknadno bih kupio neki wlan ruter (verovatno neki netgear ako je to bitno). Razlog kupovine kao što sam naveo je prevencije radi jer bar jednom mesečno nestane struja a ko zna kakvi su naponi (nisam ih merio jer hocu da kupim nešto od ovoga i da ne brinem) . Hvala unapred.
Medjutim gledam tvoju konfiguraciju, i zbog slicnosti sa mojom mogu ti izneti moj slucaj: UPS je mustek 600USB i napaja: - TFT 22` - slicnu plocu, - takvu graficku, - procesor je C2D umesto C2Q - 4GB RAMa - 2xHDD - 1XDVD - switch - ADSL modem ruter - TV/FM karticu - 9 ventilatora - LED diode necu da brojim :):):)
i ne zakucava. Tako da nemoj da te sekiraju ovi sa 6xy u oznaci. Odradice posao, makar sa ovakvim konfiguracijama.
Srecna kupovina.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Pre svega Hvala na savetima/preporukama , to da je kod nas APC baja sam znao od ranije ali sam čuo-pročitao da im regulacija nije baš najbolja tj. da je sinusoida `lošija` i da imaju malo veću toleranciju na napon (tih 2-3% ne menja mnogo) , zbog toga sam pitao ima li neko iskustva sa Artronicom jer on ima 2 stepena regulacije napona (koja je meni u suštini i potrebna). Još jednom hvala svima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.