pozz...pazario sam danas genius tastaturu i mis i imam cudan ako se moze nazvati problemcic, naime kad iskljucim komp mis i dalje svetli tj. crvena diodica je upaljena!!! jel treba nesto u biosu ili sta???
Kontam da je USB misonja, iskljuci u biosu pod power menadzer - resume by usb mouse, ili tako nesto slicno, da ne proveravam sad.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: pozz...pazario sam danas genius tastaturu i mis i imam cudan ako se moze nazvati problemcic, naime kad iskljucim komp mis i dalje svetli tj. crvena diodica je upaljena!!! jel treba nesto u biosu ili sta???
Jel imas mozda opciju`wake from PS/2 mouse` u biosu?Ako nemas onda ce biti cupavo, a mozda i na ploci imas dzamper koji ce ukinuti +5V na ps2 portu kad je racunar ugasen, proceprkaj u uputstvu za plocu da li postoji i gde se nalazi dzamper.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: e...da...zaoravih da kazem da nije usb nego onaj standardni tj.drugi prijlkucak...
Situacija je zayebata i zategnuta do nepodnošljive neizvesnosti. Prvo, genius je koyote, a ne miš, miš je glup ili je Jerry. Drugo, TAKO TREBA. Treće, da nisi iz Pirot? Mislim, zbog potrošnje te LED u mišu koja te muči? Ako je ipak svetlo uznemiravajuće, ono će vremenom da oslabi, a i može da se isključi u BIOS-etu.
haha...nisam iz pirot... imam opciju u power managment>resume s3 by ps/2 mouse i pise disabled!!! i kad stavim enable nista se ne desava..isto radi... nisam bre iz pirot ali zasto da mi kolje oci???jel se moze desit nesto ako stalno radi???
Imam nekog matorig genius-a koji je ko zna koliko radio i oslabila mu dioda, mogao sam ladno da gledam u nju bez da me neugodno zaslepi.Posto nije lepo radio na nijednoj podlozi resio sam da je zamenim, reko cisto da soji u rezervi...zamenio je iz jednog novog zgazenog misonje, dioda svetli ubi Boze jako, ali mis radi kao i pre, verovatno je takav kakav je, tako da ne brini za diodu, imaju one dug vek trajanja i nista strasno ako vremenom oslabi.Nadzivece misa u svakom slucaju, dok se i ceo bukvalno ne raspadne.Evo bas gledah po mom biosu i nema nikakva opcija koja bi je utulila.Bas me i briga jer koristim neki matori Fujitsu sa japanskom kuglicom, mis neverovatno lepo i precizno radi, sije sve jeftinije opticke, pogotovo kada cukam online bilijar.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.