Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
genius mis
STRANA 1 OD 1
mixer93 genius mis 20.12.2010. 16:58 T31951

status: user
broj poruka: 4187
pozz...pazario sam danas genius tastaturu i mis i imam cudan ako se moze nazvati problemcic, naime kad iskljucim komp mis i dalje svetli tj. crvena diodica je upaljena!!! jel treba nesto u biosu ili sta???
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile Re: genius mis 20.12.2010. 17:45 #274756

broj poruka: 9459
Kontam da je USB misonja, iskljuci u biosu pod power menadzer - resume by usb mouse, ili tako nesto slicno, da ne proveravam sad.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: pozz...pazario sam danas genius tastaturu i mis i imam cudan ako se moze nazvati problemcic, naime kad iskljucim komp mis i dalje svetli tj. crvena diodica je upaljena!!! jel treba nesto u biosu ili sta???
mixer93 re 20.12.2010. 17:55 #274759

e...da...zaoravih da kazem da nije usb nego onaj standardni tj.drugi prijlkucak...
gilopile Re: re 20.12.2010. 18:13 #274762

Jel imas mozda opciju`wake from PS/2 mouse` u biosu?Ako nemas onda ce biti cupavo, a mozda i na ploci imas dzamper koji ce ukinuti +5V na ps2 portu kad je racunar ugasen, proceprkaj u uputstvu za plocu da li postoji i gde se nalazi dzamper.

:: e...da...zaoravih da kazem da nije usb nego onaj standardni tj.drugi prijlkucak...
Pisko Heh, piš - miš! 20.12.2010. 21:43 #274796

broj poruka: 6645
Situacija je zayebata i zategnuta do nepodnošljive neizvesnosti.
Prvo, genius je koyote, a ne miš, miš je glup ili je Jerry.
Drugo, TAKO TREBA.
Treće, da nisi iz Pirot? Mislim, zbog potrošnje te LED u mišu koja te muči?
Ako je ipak svetlo uznemiravajuće, ono će vremenom da oslabi, a i može da se isključi u BIOS-etu.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

mixer93 re 20.12.2010. 21:59 #274805

haha...nisam iz pirot...
imam opciju u power managment>resume s3 by ps/2 mouse i pise disabled!!! i kad stavim enable nista se ne desava..isto radi...
nisam bre iz pirot ali zasto da mi kolje oci???jel se moze desit nesto ako stalno radi???
raic Re: re 20.12.2010. 22:06 #274808

broj poruka: 9006
Baš ništa.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

::
:: nisam bre iz pirot ali zasto da mi kolje oci???jel se moze desit nesto ako stalno radi???
mixer93 re 20.12.2010. 22:09 #274811

ma nek radi onda...za te pare (nesto vrlo malo) sto sam dao i da rikne,nije strasno jer ima garanciju 1god. uzecu novu!!! :D
gilopile Nego, sta ima u Pirotu? 20.12.2010. 22:20 #274815

Imam nekog matorig genius-a koji je ko zna koliko radio i oslabila mu dioda, mogao sam ladno da gledam u nju bez da me neugodno zaslepi.Posto nije lepo radio na nijednoj podlozi resio sam da je zamenim, reko cisto da soji u rezervi...zamenio je iz jednog novog zgazenog misonje, dioda svetli ubi Boze jako, ali mis radi kao i pre, verovatno je takav kakav je, tako da ne brini za diodu, imaju one dug vek trajanja i nista strasno ako vremenom oslabi.Nadzivece misa u svakom slucaju, dok se i ceo bukvalno ne raspadne.Evo bas gledah po mom biosu i nema nikakva opcija koja bi je utulila.Bas me i briga jer koristim neki matori Fujitsu sa japanskom kuglicom, mis neverovatno lepo i precizno radi, sije sve jeftinije opticke, pogotovo kada cukam online bilijar.

mixer93 re 20.12.2010. 22:28 #274818

hvala vam ljudi za dobru volju...
pozz
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs