razmisljam o kupovini gore navedenog napajanja, medjutim nigde zivo ne mogu da nadjem ni jedan review ili bilo sta, bilo kakvo iskustvo i slicno... sve sto sam nasao je na newegg-u da lik kaze sledece: `Cons: voltages are unstable and not solid 12V has a large voltage drop OEM means no power cable comes with this PSU` sto me moram priznati i nije bas odusevilo.. sledece sto sam nasao je ovo: http://tiny.cc/cwiy4 tu kaze lik da je ovo psu jednako SeaSonic M12D 850W, kaze da imaju same quality internals.. da li je to istina?
i nasao sam ovog japanca kosookog koji nabada reci o M12D - http://tiny.cc/00xve
da li ovo napajanje vredi 120 eura ili bolje mozda uzeti neko drugo? kakva su iskustva ako ih neko ima? hvala
Nemam pojma za napajanje ali sam morao da prokomentarisem ovog japineza... Nikad mi nisu bili jasni ovi trolovi sto imaju potrebu da kao nesto prezentuju i to nesto fensi, a pritom nabadaju jezik i snimaju se kroz carape, muska preko mikrofona, a zenska preko objektiva...
Ima takvih sto snimaju tutorijale, da covek ogluvi i ocoravi pokusavajuci da provali sta se dogadja, a usput mljackaju, hukcu, ukcu, krkucu, grgucu i sta sve ne...i obicnu su takvi za ono sto ti mnogo treba a ne moz da nadjes XD
ofarbam ga ja i uzmem mu kabel, tj vec imam onaj obican kao i za monitor jel... najobicniji kabel je potreban? sad cu da prelistavam ove review-ove ali vec vidim da cu da pazarim ako ga uopste ima..
Nema sta da farbas kad je napajanje crno zift, Ne znam odakle ideja da nije crno ??? Kabl dobijas uz napajanje i to poprilicno debeo, nisu to sirotinjske firme kao neke pa da se grade na sitnice. Videces da je napajanje vrh i da iz njega zraci neka Moc :))))
:: ofarbam ga ja i uzmem mu kabel, tj vec imam onaj obican kao i za monitor jel... najobicniji kabel je potreban? sad cu da prelistavam ove review-ove ali vec vidim da cu da pazarim ako ga uopste ima. :: ::
ma i na itsvetu i na neweggu je onako ziljavo bela boja bas ruzno deluje nekako buvljacki najgore... dok u gigatronu gde sam gledao cenu je crno pa sad ko ce ga znati, pre ce ovi nasi zakaciti slike od nekog uber napajanja nego ovi na newegg-u da stavljaju false slike.. sad bas gledam testove i vidim da je vrh vrhova, samo molim Boga da bude jos na lageru dok se ja ne vratim u Srbiju :s
@repsi Imao sam neka posla pa zaboravih da se ubacim.. Salio sam se .Kako to moze biti lose..Za te pare nema sanse da uzmes nesto bolje.. Bio je svojevremeno COrsair HX850 za 150 eur ali toga vise nema..
Dear AMD, HAHAHAHAHAHAHAHA. Yours truly, Jensen. ATI Cayman Epic Fail ``Tresla se gora,rodio se mis``
Druze, Jel vidis sta mi pise u potpisu :))) Pa necu da te lazem da je belo, kad je crno i kad je ubica sa kutijom kvalitetnom. Imas u Giga*ronu, ako ne mozes da nadjes Pozz
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 6850 1Gb, Windforce
mislim da je mighty u pravu, gliga79 to napajanje koje ti imas nije ovo za koje sam ja pitao ima male razlike u oznaci pa verujem da je ovo moje onda belo i bez kabela. Gledam sada u gigatronu i ima samo ovo SS-850HT (ali im je slika crna lol), kada si ti gliga uzimao napajanje i po kojoj ceni? @sky znam da si se sprdao nisam ni pomislio suprotno
edit: e da znaci onda onaj obican kabel od monitora je prava stvar ili mora nesto kvalitetnije ?
Ja imam ovo : http://www.seasonicusa.com/S12D.htm Oni mogu da ga zovu kako oce, verovatno su napisali za prost narod, drugu filozofiju ne razumem.
:: Ti imaš S12D, Gigatron u cenovniku ima SS-850HT, ne S12D. Da li oni znaju šta prodaju u to ne ulazim :: :: A da Seasonic greši na svom sajtu, čisto sumljam.
:: Ja imam ovo :: http://www.seasonicusa.com/S12D.ht :: Oni mogu da ga zovu kako oce, verovatno su napisali za prost narod, drugu filozofiju ne razumem :: :: :: Ti imaš S12D, Gigatron u cenovniku ima SS-850HT, ne S12D. Da li oni znaju šta prodaju u to ne ulazim :: :: :: :: A da Seasonic greši na svom sajtu, čisto sumljam.
@ggavra: To nije to napajanje !!! Ovo napajanje ima vrhunski ventilator , `Sanyo Denki` , a ne `Adda` i slicna sr*nja. Ofarbano je u crno i deluje vrhunski Juce sam dobio na kucnu adresu i paltio sam 13.130din +postarina
:: :: test OEM verzije imas na link :: :: http://www.easycom.com.ua/prtart.php?id=1130&lang=r :: :: pa uporedi sa Ret. ver M12 :: :: - kondenzatori na ulazu istog kvaliteta Chemi-Con radne temp 105 :: - ventilator proizvodnje ADDA a ne Sanyo Denki itd...... :: :: generalno po testu OEM napajanje je O.K :: ::
Kolko god da se trude da nabudže njihov sajt, nikako da shvate jednu stvar - nije samo bitno da našminkaš sajt, nego i da to što piše bude tačno. Od kako su me par puta ispalili, dok ne odem u njihovu radnju i proizvod ne držim u ruci, ne verujem im više.
sad bas gledam daju dzaba city expres za sve preko 15 hiljada, a dobio sam popust od 400 dinara na ovo napajanje, pa sad gledam da ubodem odma spinpoint f3 500gb pa da mi to sve posalju... koliko inace naplacuju transport ako nemas 15k? ako je transport ispod 500 dinara onda mi se vise isplati platiti transport a f3 kupiti na jeftinijem mestu posto je u gigatronu 4k
City je po principu kako te zakace. AKS mi je naplatio za grafiku 200 din , dok je City u povratku opalio 350 din, za istu stvar. AKS je mnogo povoljniji, ali vecina ima saradnju i ugovor sa City expresom. Jbg snadji se nekako :)
:: sad bas gledam daju dzaba city expres za sve preko 15 hiljada, a dobio sam popust od 400 dinara na ovo napajanje, pa sad gledam da ubodem odma spinpoint f3 500gb pa da mi to sve posalju.. :: koliko inace naplacuju transport ako nemas 15k :: ako je transport ispod 500 dinara onda mi se vise isplati platiti transport a f3 kupiti na jeftinijem mestu posto je u gigatronu 4 ::
The Seasonic M12D came promising the moon, the stars, and even the Starship Enterprise with which to explore them by, and for the most part the voyage is a successful one.
Space: The final frontier These are the voyages of the Starship, Enterprise To explore strange new worlds To seek out new life and new civilizations To boldly go where no man has gone before
Thermaltake Soprano RS 200 Seasonic S12D, 850w Super Silent Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb Gigabyte 6850 1Gb, Windforce
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.