Thermaltake Xaser Armor VA8000BWS Danas mi je stiglo kuciste pa ko velim ajde da cujem vase misljenje o ovom kucistu. Nisam ga video uzivo pa kad je stiglo uplasio sam se koliko je (20Kg) Vredi li ono datih para. Posle cu vam reci koliko je para
glupo je sad da ti neko govori misljenje o kucistu kada si ga vec kupio, nekome se svidja nekome ne, ne razmisljaj sta ce ko reci, kuciste je odlicno i nek te fino sluzi.. kako da ti kazem vredi li kad ne znam koliko si ga platio msm zasto krijes cenu.. to je solidno kuciste i nije skupo, tako da vredi.
:: Thermaltake Xaser Armor VA8000BW :: Danas mi je stiglo kuciste pa ko velim ajde da cujem vase misljenje o ovom kucistu :: Nisam ga video uzivo pa kad je stiglo uplasio sam se koliko je (20Kg :: Vredi li ono datih para :: Posle cu vam reci koliko je par ::
nadji mi za te pare neko polovno ocuvano i castim te.
:: Vredi nekih 20-30 evra, nadam se da ga nisi platio više :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Kakvo je ovo, i cemu, mud(r)ovanje!? Lepo reci koliko si platio...
19.12.2010. 09:27
status: user broj poruka: 10997
da li je novo ili polovno, eventualno i gde si pazario, pa ONDA da cujes misljenja. Ne verujem ti ni da imas to kuciste (a ako ga ipak imas, ne verujem ti da si ga platio samo toliko, izuzev ako si kupio polovnjaka ili robu koja je zaplenjena na carini). Kada se pojavilo na trzistu kostalo je oko 150 Jewra.
Ljudips nisam ja klinac da se zajebavam sa vama pogotovu sto ste svi ok likovi (bar do sada) Najozbiljnije neki lik prodavao na Limundu i ja ga pazario za 5000. Pisalo da je stajalo kao eksponat u nekoj radnji i da je msa=lo izgrebano. Kada je juce stiglo u originalnij kutiji nisam mogao da pronadjem nikakvo ostecenje a kamo li ogrebotinu. Naravno unutra su bila i 4 ventilatora 2x120 i 2x90. Jedina mi je zamerka sto cu morati da trazim duze SATA kablove posto HDD eovi stoje gore pored napajanja. Za sada sam stavio ove kratke kablove ali cu ih produziti
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.