:: Ko zna da li opravdavaju kvalitet, ali cenu uglavnom da hvala
:: :: Kupuješ nešto, ne daj bože ili si samo nezdravo radoznao ko i obično to nije bitno niti treba koga da zanima .-) :: :: :: :: Ako važi ono `ko pita ne skita` ovaj se godinama iz fotelje nije makao. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
pa u principu fioke za diskove su im ok, cena zadovoljavajuca, nema sad tu mnogo biranja, negde srednji cenovni rang za rack-ove za diskove su po meni ok, 2.5` su mnogo jeftiniji naravno, ali generalno su ok, kolega machine je nedavno kupio njihovu fioku i kaze da je zadovoljan, i dizajn je ok. Sto se kucista tice i nisu neki sad ultra kvalitet, ali su prilicno jeftina, tako da je to opravdavajuce. Kuleri.. kulere ne znam da okarakterisem, ne bih jer ih nisam ni video, ali sigurno su i oni ok, ali ja bih ipak isao na nekog poznatijeg proizvodjaca coolera. Sto se napajanja tice, nije bas da su u 100% slucajeva recommended, ali ako gledas sa strane kol`ko para tol`ko muzike, onda opravdavaju kvalitet.
:: Dali ima preporuka za njihove fijoke za diskove, kulere, kucista, multimediju? Dali opravdaju kvalitet kao kod napajanja :: :: Hvala
Uzeo sam nekome kućište sve sa napajanjem u kompletu u blatomu, zato što je u kompletu, cena kao neko kung-fu kućište sve sa kung-fu napajanjem + LC Power napajanje posebno (česta low cost varijanta kupovanja ali i saveta ovde na berzi. Usput, nisam hteo da dirnem rukama kung-fu napajanje prilikom odstranjivanja iz kućišta..., najviše zato . Limarija je skroz prosečna, a tako je i cenjena - jeftinije ti dođe (došlo je tada) da kupiš u kompletu LC kućište sa LC 550W napajanjem, nego neki, šta ja znam, JNC, frontier, bljuvberry, kurka-palka i da onda razbijaš glavu koga ćeš da zezneš sa tim izvađenim `napajanjem` posle, taman ga poklonio. LC napajanja su, uglavnom, ako nema bezobrazluka prodavaca, good for buck, a fijoke i ostalo nisam ni na slici pogledao pa ne komentarišem.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.