Da li mozete da mi kazete u koje kuciste(po mogucstvu do 30 evra)moze da stane grada GIGABYTE 6870....Znaci neko osrednje kuciste bez napajanja...sto jeftinije....Hvala puno..
eto bas si me naveo na razmisljanje... ako bi se na sve rupe stavili kuleri tako da guraju napolje vazduh.. stvorio bi se vakuum unutar kucista, a svi znamo i svima nama je jasno da se graficka i cpu u tom slucaju ne mogu grejati jednostavno zato sto nema prisustva kiseonika tj nema sta da sagori... prema tome zakljucak je jasan.. nema potreba da kruzi promaja ali je bitno da je sa zadnje strane kuler sa plavom neonkom.. tako nekako ja vidim kucista u bliskoj buducnosti... eto next gen cases by repsy xd
:: OK je to što u Ezgardu promaja dobro kruži, ali me zanima da li nešto od te promaje izađe napolje kroz te silne rupe :: :: :: Phenom II X3 720BE @ 3,2GH :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
odlicno kuciste za te pare.Ta 12 ica napred ne cuje se ,zato sto ima sundjere ispred ,dobija uz kuciste audio konektor za prednji mikrofon i i audio out ,koji recimo kad se ukljuci iskljuci onaj zadnji audio ,tako da je dobra stvar za slusalice i naravno prednje usb konektore .Bolji rezultati u hladjenju se postignu kada se stavi 12 ica sa strane ,da duva ispod CPU .
Evo ti jedno mnogo dobro kuciste , za te pare nema bolje, gabaritno, citac SD kartica, regulacija za ventilatore, fioke za hardove kao kod nekih skupljih kucista, dobra zavrsna obrada, ... ja sam do sada prodao 10-ak konfiguracija sa ovim kucistem, ljudi su prezadovoljni. vredi pogledati, pozdrav svima!!!
ps Zaboravih, u kucistu dobijes i jedan ventilator 12cm, na regulator brzine mozes da kacis jos 3 ventilatora, proverno gura 1,5A, za ove pare bolje, lepse, opremljenije kuciste nema nadjes. pozzzz
Da li ste vi sigurni da u Asgarda moze da stane 6870???
14.12.2010. 23:17
status: user broj poruka: 197
Xigmatek Asgrad je jako lepo kuciste,ali da li ste vi si gurni(da li 100% zna) da 6870 moze da stane u njega.....Ovaj blueberry nije isto losh a jeftiniji je,samoje asgard lepsi......Znaci da li neko zna da 100% moze da 6870 stane u asgarda?? HVALA svima momc!!!
Re: Da li ste vi sigurni da u Asgarda moze da stane 6870???
14.12.2010. 23:23
status: user broj poruka: 6502
Staje 100%. ___________________________________ AMD Radeon HD 6870 OC 3DMark 11 Score: http://3dmark.com/3dm11/18142
:: :: :: Xigmatek Asgrad je jako lepo kuciste,ali da li ste vi si gurni(da li 100% zna) da 6870 moze da stane u njega.....Ovaj blueberry nije isto losh a jeftiniji je,samoje asgard lepsi......Znaci da li neko zna da 100% moze da 6870 stane u asgarda? :: HVALA svima momc!!!
Ljud ihvala vam svima,ali moram da vas razocaram(ako vas uopste interesuje)...
15.12.2010. 23:23
status: user broj poruka: 197
EE stvari su se promenile,nema se para,ekonomska kriza....Sta da se radi,para se nema pa sam morao malo da uzmem jeftiniji kompijuter......Umesto PHENOMA uzimam ATHLON.......a umesto 6870 ide GIGABYTE 460......Sta da se radi......Treba mi pomoc...Jedno pitanje: Kakvi su driveri za GIGABYTE 460,da li trebam da skinem neke sa neta ili su mi ovi dobri......Dajte neke linkove.... E mnogo vam hvala....necu jos dugo da davim..xDD Pozzz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.