Teško je naći zanimaciju u dugim zimskim večerima, osobito kad ne izlaze pristojne igre i nema rakije u kredencu.
Zapao mi tako za oko stari genije od miša što sam ga koristio godinama u sreći i veselju a sad stoji i čeka da dovučem neki krš na kanal kako bi ponovo ugledao svojih pet minuta slave. http://img205.imageshack.us/img205/7985/imag0110c.jpg
Mišu je već menjan točkić za skrol jer, svojstveno geniusu nikad nije ni radio osobito dobro, preskakao je i glavio se. Ni godine nisu bile milostive, nekad sjajna metalik farba počela je da se ljušti, sve u svemu delovao je prilično izanđalo.
I tako dok sam se zgražavao pre neki dan nad cenom apple miševa pokušavao sam i da skontam zašto su tako skupi, nit su laserski, niti imaju dodatne tastere, ni tilt, da ne pričamo o nekim naprednijim funkcijama. Tu mi je sinulo - mora da toliko koštaju zato što su beli! Ko što je neki na netu napisao `bela je nova crna`, ili ona još starija izreka `miš beli sreću deli`.
I tako u duhu starih mudraca ko što je Starac Fočo od stotinu leta krećemo i mi u poteru za svojim krvavo zasluženm parčetom ovozemaljske sreće. Prvo je miš temeljno ošmirglan grubo, pa finije i na kraju ispoliran. Pošto to još uvek nije imalo ono `oomph` koje svi s pravom očekujemo posle ovakvih zahvata aj da uradimo nešto što je čini mi se Pisko pominjao u nekoj temi i stavimo mu plavu neonku kao na loše nabudženom jugiću.
Krajnji rezultat je ovo, nije ni loše za malo večernje zanimacije, nove stopice i tasteri stari-novi pa još omekšani ko što uradim s većinom svojih miševa jerbo me ništa ne užasava kao glasan klik. http://img841.imageshack.us/img841/9538/imag0111k.jpg
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.