Thermaltake 775W Toughpower XT TPX-775M Kazem za ovaj seasonic nisam siguran da je cena koja pise na netu tacna. Ako bi izuzeli njega iz ponude sta je druga opcija?
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: Thermaltake 775W Toughpower XT TPX-775 :: Kazem za ovaj seasonic nisam siguran da je cena koja pise na netu tacna :: Ako bi izuzeli njega iz ponude sta je druga opcija :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: ::
Ako nađeš SeaSonic po odgovarajućoj ceni, uzimaj nega bez razmišljanja. Ako ti je 620W dovoljno, onda za lepe pare imaš Seasonic 620W modularni, koji je jeftiniji od Cors-a. Thermaltake XT 775W je sjajno napajanje, ne znam za koje novce si ga našao, jer mi se čini da je malo skuplje, ali ako ti cena odgovara, ono bi (meni) bilo na drugom mestu...
Uzeo bih neko do 130 eu odprilike, bitno mi je da je sto kvalitetnije. Nemam potrebe za jace jer je ovo overkil za moju konfiguraciju. Sli i CF me ne interesuju, tako da je ovo i vise nego ok
:: Ako nađeš SeaSonic po odgovarajućoj ceni, uzimaj nega bez razmišljanja. Ako ti je 620W dovoljno, onda za lepe pare imaš Seasonic 620W modularni, koji je jeftiniji od Cors-a. Thermaltake XT 775W je sjajno napajanje, ne znam za koje novce si ga našao, jer mi se čini da je malo skuplje, ali ako ti cena odgovara, ono bi (meni) bilo na drugom mestu.. :: :: :: Cooler Master GX 750W :: :: 625W Enermax Pro-82+ modularn :: :: CORSAIR HX620W modularn :: :: SEASONIC SS-850HT nije modularn :: :: :: :: :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Intel Q6600. CM - TX3 :: :: Asus P5QL-E :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: ::
ja da sam na tvom mestu prvi pik bi mi bio enermax pa onda SS 620w... ovo 850w ne bi ni gledao jer ti je to prevelik overkill ako te uopste ne zanimaju sli i xfire..
edit: zapravo ne znam kolika je razlika u ceni izmedju enera i ss-a ? ako je velika onda definitivno uzmes ss 620!
Onda pazari Seasonic 620GM, za 90 evra nećeš naći bolje napajanje... Taman ti i pretekne malo para :) Poz!
:: Uzeo bih neko do 130 eu odprilike, bitno mi je da je sto kvalitetnije :: Nemam potrebe za jace jer je ovo overkil za moju konfiguraciju :: Sli i CF me ne interesuju, tako da je ovo i vise nego o ::
Sudeci po HardwareSecrets-u taj TT ima tajvanske kondezatore a japanski samo glavni i to rejtovan na 85c, ostala napajanja koriste samo japanske na 105c. Ako bi to gledao bolji kvalitet komponenti imaju Enermax, Seasonic i Corsair. Uzmi neko od ta 3, mozda Seasonic jer je najjeftiniji a nije nista losiji.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Na Enermaxu su mali kondenzatori japan solid, ali ona dva velika su obicni 85+ Da nije zbog toga samo 36meseci ??
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: Sudeci po HardwareSecrets-u taj TT ima tajvanske kondezatore a japanski samo glavni i to rejtovan na 85c, ostala napajanja koriste samo japanske na 105c. Ako bi to gledao bolji kvalitet komponenti imaju Enermax, Seasonic i Corsair. Uzmi neko od ta 3, mozda Seasonic jer je najjeftiniji a nije nista losiji :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Nesto mi je cudno.. kada sam sebi gledao napajanje gledao sam: Enermax pro82 Corsair hx620 Seasonic 620 (ne znam koja bese oznaka)
Opise sam citao na sajtu koji sam pomenuo, a sada tih opisa nema... Taj Enermax je imao japanske elkoe na 105c Nippon Chemi cinimi se, a Corsair isto i to Hitachi... to sam siguran da je bilo onda davno... pravio sam i temu na Berzi:
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.