Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Zalman kucista
STRANA 1 OD 1
SaleB Zalman kucista 12.12.2010. 09:34 T31704

status: user
broj poruka: 46
Doslo je vreme da razmisljam o novom kucistu Chieftec mi je dosadio iskreno, a naleto sam na neka kucista koja mi se svidjaju, ali ne znam da li ih ima kod nas. Gledao sam ovde na sajtu i na IT Svetu, ali nisam nasao nista. Konkretni modeli su: MS1000-HS2 ili GS1000 Plus

Konkretno mi se na njima svidja nacin montaze hardova, ali ako neko ima predlog nekog modela drugog proizvodjaca koji ima isti ili slican nacin montaze hardova, predlozite.

btw, video sam jednu zanimljivu spravicu na Zalmanovom sajtu, oznaka je ZM-MFC3 Fan Controller, ali meni vise privlaci paznju power metar. Zanima me da li je neko kupovao ovu spravicu, iskustva? Ko je inace uvoznik za Zalman za nase trziste?

Pozdrav,
SaleB
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs