Svaka cast. Cim je tebi LC prva liga, drugo nema sta da pricamo.
:: LC Prva liga :: Spire druga liga :: CM 420 tj thermal master 420w beton lig :: :: nisam imao spire ali jesam LC cena/kvalitet !!!!!!!!!!! a da i dostupnost je u korist L :: ::
Evo ja bas pisem sa jedog od tih Spire napajanja, tera athlon x4 640 na GA-MA78LM-S2H sa 2gb rama, dva hdd-a i dva dvdrw-a bez nekih vecih problema. Doduse bez grafike ali mislim da bi i sa nekom osrednjom grafickom bilo ok. Em*i na njega daje garanciju 2 godine pa mislim da i to dosta govori u prilog kvalitetu. Za neke manje zahtevne korisnike i konfe je sasvim ok.
a mozes li da nam napises koje su amperaze po vaznim granama koliko je tesko i slicno sta mozes?
:: Evo ja bas pisem sa jedog od tih Spire napajanja, tera athlon x4 640 na GA-MA78LM-S2H sa 2gb rama, dva hdd-a i dva dvdrw-a bez nekih vecih problema. Doduse bez grafike ali mislim da bi i sa nekom osrednjom grafickom bilo ok. Em*i na njega daje garanciju 2 godine pa mislim da i to dosta govori u prilog kvalitetu. Za neke manje zahtevne korisnike i konfe je sasvim ok.
kad sam napisao prva liga za LC mislio sam u poredjenju sa navedenim proizvodjacima. ni slucajno nije za porediti sa thermaltake, enermax, seasonic, silverstone, corsair, itd........
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.