Pretera ga više, imaš nekoliko odgovora u tvojoj temi o grafičkoj, imaš ko zna koliko tema na forumu o napajanjima i ti opet postavljaš novu temu gde pitaš koje napajanje, k`o da kupuješ avion?!
stvarno si ga preterao vise... imas odgovor u 43 svoje teme za sve i ti sad opet sve to isto postavljas u novim temama... wtf ?? citao sam neke od tema... ljudi ti kazu sta i kako i ti opet ne slusas i iznosis tvoje `iskusne` teorije koje nemaju veze sa zivotom... tipa da se phenom II greje ko lud, blue vs f3 i slicno nisam imao vise zivaca... a dotakao si i grafike koliko se secam... sad smo dosli do najapanja... pogledaj u svojim temama, procesljaj malo, imas dosta svojih tema tako da imas cime da se pozabavis..
Ali to i mene interesuje!!!! Vidim da ima LC TITAN II i LC6650GP3 po relativno povoljnim cenama. Mene interesuje kako se nose sa npr. chieftec APS ili CFT serijom....
BTW, danas ili sutra kupujem PSU, pa više neću gnjaviti ... Sorry....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.