problem je sto mi se kuler sa zadnje strane (gledaj broj dva na slici) razgalamio..
pri svakom jutarnjem paljenju mora da prodje nekih 10ak minuta da se lepo razradi i da utisa.ipak mene sve to jako nervira pa sam hteo da uzmem neki drugi cooler 120mm 120mm 25mm
posto nisam nigde mogo da nadjem isti ovakav koji je u kucistu recite mi koji da kupim sa pristojnom cenom i karakteristikama...
:: :: :: :: :: Jesi siguran da nije napajanje u pitanju :: :: :: :: :: siguran sam da je samo kuler sa zadnje strane jer kad njega iskljucim buka prestaje :) :: :: :: a neki model marku?koji da trazim??
Potraži AC, mada ih nema trenutno, tihi i jeftini. I xilence nije loš ali mu smanji malo RPM, 1400 mu baš i nije nečujno. Scythe slip stream na oko 1000 obrtaja, mada je malo skuplji oko 6e.
Ma šta je bitno koje marke.. Uzmi neki 2 ball bearing 1000-1500rpm i vozi, ne kupuješ nov auto pa da računaš kolko su redovni servisi. U krajnjem slučaju izbaci ga napolje, ako nemaš neki šporet u kućištu...
ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE
:: :: :: :: :: Jesi siguran da nije napajanje u pitanju :: :: :: :: :: siguran sam da je samo kuler sa zadnje strane jer kad njega iskljucim buka prestaje :) :: :: :: a neki model marku?koji da trazim??
TT Turbo fan...jedino što je kod njega turbo je da se čuje kao mlazna turbina....Na njegovom mestu je sad Enermax Magma, koja se ipak čuje...nije strašno, ali...pošto imam Scythe fan kontroler, jedino što mogu da ti savetujem jeste da je sve do 1000rpm ok, a onda počinje buka.... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.