Kako je dobro. Jasam ga bio rezerviso i kazu stice do 15.okt. ja ih nazovem i kazu mi nece doci za 10 dana. Nisam mogao vise da cekam i kupih CM i HD...
kontam te ali ono meni bi svakako stojao dole negde kod nogu tako da ne bi to previse uticalo.. bas brutalno belo izgleda.....ovo crno je isto okej samo sto se ne vide toliko detalji koliko na belom ne znam.. ali haf 932 mislim da je bolja kupovina u svakom slucaju..
:: da ali sa cim ces da uklopis belo kuciste? treba i apple beli monitor i ostalo...: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: ATI RADEON HD 585 :: NZXT Lexa S Neon Mode :: Mad Catz R.A.T. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.