Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Sta je sa trzistem napajanja u SRB ???
STRANA 1 OD 1
utopija Sta je sa trzistem napajanja u SRB ??? 30.11.2010. 17:27 T31374

status: user
broj poruka: 112
gledam na netu napajanja i zapitao sam se sto je ponuda blago receno `jadna` .. od boljih proizvodjaca tu je silverstone i antec.. u zadnje vreme malo slabiji Chieftec i CM. ali corsair, enermax, seasonic, ocz, xfx, ..... tek po neko napajanje je ostalo ! jel neko zna sto je takva situacija??
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Šur aj nou 30.11.2010. 17:45 #267499

broj poruka: 6645
Zato što se povećao stepen i rasprostranjenost bede, preko svake mere, preko mere pod Slobodanom Miloševićem. Stepen pljačke i obezvređivanja je dostigao do sada neviđeni nivo. Zakovali smo. Nema mleka, ali, niko ne pati jer ionako nema para da se kupuje, niko nije skoro ni primetio da je fond krava prepolovljen, nema ko da ga kupuje.
Tako i napajanje. Ono što je nekada bila egzotična grafulja i hi-end procesor, koji su se ipak tu i tamo kupovali-prodavali, sad su postala malo bolja napajanja i monitori. Njihova nabavka i prodaja donosi gubitke, obrt kapitala je toliko mizeran, da se ne vredi zajebavati sa time. Bolje prodati dvadeset užasnih kineza za bilo kakvu lovu, nego prodavati po jedno kvalitetno napajanje svaka tri meseca... Čist zakon tržišta. Nisi valjda pomislio kako su trgovci naglo poblesavili i ne znaju šta je kvalitet? Znaju, ali, nemaju kome da ga prodaju. Kada bi sada neko uvezao otrovno mleko u prahu iz Kine, kojim su pobijene one silne bebe, i ponudio ga po 25% manjoj ceni, prodao bi sve. Dotle smo došli. Nisu svi ni neinformisani i blesavi po pitanju napajanja, ali, jednostavno nemaju za bolje. Kockaju se da će baš oni biti ti kojima nije crklo i povelo društvo sa sobom...

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

vfilipov Pisko 30.11.2010. 17:52 #267503

broj poruka: 61
objasnio!

utopija so sed 30.11.2010. 17:53 #267505

predpostavljao sam da je to problem... inace extra odgovor. kako je krenulo uskoro cemo ostati i bez ovih iole kvalitetnih proizvodjaca pa cemo svi kupovati fronijercinu ili zitoicinu its.......

utopija naravno 30.11.2010. 17:54 #267507

ne mislim samo na napajanja i ostale drangulije za komp.

Pisko Hmmm, znaci uzbune... 30.11.2010. 18:01 #267512

broj poruka: 6645
Pa šta ja znam, stvari se polako dešavaju pa čovek i ne primeti... recimo, znak za uzbunu će biti ako se ponovo pojavi neka zidarska paradajzara od MB (ZIDA TOMATO motherboard...), ili napajanja na kojima piše 2000W P.M.P.O (pi*ka ti materina ped*ru odvratni, dve `iljade puta)....
Ma, roknuli smo kraljevski! Ni rat nam nije trebao!

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

mslavko82 Riblja Čorba 30.11.2010. 18:03 #267513

broj poruka: 721
Danas nema mleka, 1993.
Zajebano je to što pesma dobija na aktuelnosti, a svi znamo kako je bilo prošli put...

Ne bi se ja brinuo za napajanja i druge drangulije, nego kao što Piško reče - za hleb i mleko. Beda u Slobino vreme se bar mogla objasniti ratovima i sankcijama. A ovi slepci i lopovi današnji se i dalje vade na Slobu kada hoće da kažu kako je u zemlji loše, a svaki ekonomski pokazatelji su u debelom minusu, čak i u odnosu na 99-tu... Pa me živo zanima šta to uradismo za tih 10 godina, aman ?!?

utopija auuu dobro me podseti pisko 30.11.2010. 18:14 #267518

secam se ploce ZIDA TOMATO pre nekih 8,9 god su pokusali da mi uvale jednu takvu u konfiguraciju... strasno podsecanje na gorku proslost..... nije daleko da se ponovo desi!!!

Stripy Re 30.11.2010. 18:51 #267532

broj poruka: 4163
Dovoljan je i pokazatelj kad ste išli na slave. Sve knapirano, mršavije nego pre, nema da biraš piće već dobiješ šta ima...Narod nema para, a ovi na vlasti pričaju bajke...Mislim da je ponovo vreme za naš izum - govnjiva motka

ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE

raic Re: Re 30.11.2010. 18:57 #267536

broj poruka: 9006
Vidi ga ovaj servis. Dobije džaba da ždere i loče i još izvoljeva.

Može, može, ja sam uvek za to da na žgadiji radi ta i takva motka, osobito u kombinaciji sa šargarepom u bulju al takvom da te svi pitaju `Šta će ti ta repa majstore?`.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Dovoljan je i pokazatelj kad ste išli na slave. Sve knapirano, mršavije nego pre, nema da biraš piće već dobiješ šta ima...Narod nema para, a ovi na vlasti pričaju bajke...Mislim da je ponovo vreme za naš izum - govnjiva motk
::
Stripy Re: Re: Re 30.11.2010. 19:50 #267561

broj poruka: 4163
Sad će još da osvane u oglasima: `Pijem i jedem po svadbama i menjam mladoženju prve bračne noći. Cena po dogovoru.`

ČEKIĆ JE IZMISLIO SVE OSTALE ALATE

:: Vidi ga ovaj servis. Dobije džaba da ždere i loče i još izvoljeva.
:: Može, može, ja sam uvek za to da na žgadiji radi ta i takva motka, osobito u kombinaciji sa šargarepom u bulju al takvom da te svi pitaju `Šta će ti ta repa majstore?`
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: :: Dovoljan je i pokazatelj kad ste išli na slave. Sve knapirano, mršavije nego pre, nema da biraš piće već dobiješ šta ima...Narod nema para, a ovi na vlasti pričaju bajke...Mislim da je ponovo vreme za naš izum - govnjiva motk
:: ::
raic Re: Re: Re: Re 30.11.2010. 19:57 #267571

broj poruka: 9006
To sve ima smisla, ima i ljudi koji naprave svadbu pa zovu prolaznike s ulice jer ne poznaju dovoljno ljudi da napune šator koji je ponosni tast iznajmio.

Ovo drugo ima smisla ako te tazbina osobito mrzi pa se bojiš za svoj život a nema bolje prilike da se neko likvidira nego prve brane noći - mucho distractiones.

U svakom slučaju bolje od onog oglasa `pravim mušku decu` to ti je mačka u džaku brajko moj.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Sad će još da osvane u oglasima: `Pijem i jedem po svadbama i menjam mladoženju prve bračne noći. Cena po dogovoru.`
offline71 re:Šur aj nou 30.11.2010. 20:08 #267577

broj poruka: 462
Znači zaista uživam u tvojim odgovorima...Posebno kada si humoristički raspoložen...:).A sada si u `dve-tri` reči objasnio našu jadnu situaciju.Svaka čast...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs