I, kada ga upotrebiš kao privesak za ključeve, NEMA ŠANSE DA GA NE PRIMETIŠ, čak ni u višoj travi... hah, vidi šta ti je prioritet, dimenzije ili kapacitet. Cena je povoljna ako su dimenzije bitne, u suprotnom, u pravu je kolezi za externi disk.
Fora je sto mi je ovih 64gb sasvim dovoljno za sve, mislim da nikad necu iskoristiti tih 500gb, mada je verovatno mnogo bolje da uzmem taj externi hard. Al ovo pak mogu svaki put u novcanik da metnem :) Dilema, dilema...
To je dobra ponuda, vidi sta pise na nekom sajtu za njega
The downside? It`s expensive at £599 delivered (that equates to USD2 at time of publication)
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2 Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll
:: za par nedelja, bice 100 komada 256gb kingston dt300 i dt310 ili samo sa D bez t mrzi me da gledam poruku po 90 eura :) to je prava kupovina : :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.