Skoro sam dobio od drugara ovaj multipraktik pardon multifunkcionalni urredjaj. Upozoren sam vec da treeba jedan ili oba ketridza traze zamenu, ali sam ga najvise uzeoiz razloga skeniranja. Falio je naponski kabl i cd sa drajverima. Na CANON-ovm sajtu im neka gomila nekih download-ova za ovaj uredjaj ali ni sa jednim nisam uuspeo da pokrenem skeniranjem. U uputstvu koje sam skinuo pise da greska E5, koju stampac uredno izbacuje na displeju, navodi da je potrebna zamena odnosno dopuna ketridza mastilom. Pokusao sam da pokrenem skeniranje, posto bi pokusaj stampe bio nenormalan, ali nisam uspeo da to izvedem. Dobijam poruku o gresci :
Printer maintenance is in progress. Scan after it is complete. Code : 2,114,0 Ovo je varijanta koja se dobija i sa oba (ne)ispravna ketridza unutar i sa oba van uredjaja. I dalje na displeju dobijam poruku o gresci E5, svetle oba indikatora koja upozoravaju na ketridze i to je to.
Molim Vas za pomoc jer vrlo lako moze da mu se desi da ga ulovim, tj. da uskoro ode samnom u lov i tamo bude ulovljen sa vise kalibara, cisto iz radoznalosti, posto natezanje sa njim traje vec treci dan da posto ono sto moze da se skine sa sajt-a proizvodjaca nepomaze a i ja ostajem bez ideja sta i kako da probam. Ako je stvarno fora da skeniranje ne radi u slucaju da ketridzi nisu prisutni ili ispravni onda ce svasta sa mu se desi, javicu rezultate. Hvala unapred
Jedan ili oba kertridža su nok. Probaj da nađeš nekog sa sličnim printerom , pozajmi kertridže da ga proveriš i ako radi kupi nove, 210-ka vredi svaku paru. Guta 37-38 i 40-41 kertridže ili njihovu kombinaciju.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.