Planiram da pazarim neki USB flash disk od 16 GB, naravno sto jeftinije. Nasao sam ovo, prilicno je povoljno, ali nikad cuo za tog proizvodjaca, pa me interesuje da li vredi to nabavljati ili ne? ili neko ima bolji predlog?
Ja sam kupio pre nekoliko meseci Verbatim GO USB flash, i mogu vam reci da je odlican, radi i na USB 3.0 ko zmaj, e sad sta je problem, ne znam gde da ih nadjem ponovo posto sam ih trazio i niko ih nema, ko da su u zemlju propali :)
Ni ja nikad nisam cuo za tog proizvodjaca medjutim po karateristikama taj flash je spor. Ja vec duze vreme imam ovog Kingstona http://tinyurl.com/3aj5ll4 i prezadovoljan sam. Naravno skuplji je ali ima 2 do 3 puta bolje performanse od tog koji si naveo.
Intel E5200@3.5GHz, MSI P45 Neo, 2x2GB Kingston DDR2 800, Asus EN9800GT OC, WD 500GB + Samsung F1 1TB, CM Elite 332, Thermaltake 400W
:: super ako si zadovoljan, inace ja kad bih na tako neki spor fles prebacivao hd rip filmove, pre bih ga pojeo nego da ga cekam pola sata da prebaci :) ::
Cak je i brzina vise nego zadovoljavajuca... Uzeo sam onaj model `Ultra High Speed` (brzina citanja 40 MB/s, brzina upisivanja podataka 26 MB/s), tako da je i to sasvim OK
sto bi kupovao od tebe kada ima NOV flash za 1500din?
@BMWM5, ne uzimaj taj SanDisk, spor je i baguje, da li zato sto nema masu nemam pojma, kuciste mu je plasticno i USB konektor je plastican, sranjce, a ovaj Patriot je jos gori.
Preporucujem ti Apacer, ali ne onaj kao plocica, nikad ne uzimaj te flash-eve jer su spori, ne moze to da bude dobro, znaci klasican USB flash normalan sa metalnim konektorom i bices zadovoljan. Transcend najobicniji tipa JF300 je vrh flash.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.