Resenje je, verujem, u control panelu, mouse...Na dnu sekcije, nalazi se opcija click lock. Taj malisa me je kostao silnih zivaca, a jednoj 518ici je dosao glave. Posle kraceg nerviranja, slicnog tvojem, zavrsio je karijeru i bivstvovanje pod mojom sakom. Tada nisam znao da je Bili bacio rovca zvanog click lock
Eto,osim sto imamo muku sa procesorskim jezgrima,oni poceli i miseve da zakljucavaju,ma sve je to marketinski trik
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: Drago mi je da sam bio od pomoci, da ne potezemo odmah mikroprekidace. Barem dok ne bude stvarno moralo. Uzivaj u novom lockless misu i u zdravlje ,)
Zadrzimo onda ovu temu na vrhu, da ljudi budu informisani o novoj posasti koja hara. Da nam se sve misonje ne pozakljucavaju, proplakacemo posle da pronadjemo kljuceve tih Bilijevih brava. Never the less, lepo si me nasmejao sa tim core/mouse/whatever unlock funkcijama
To i mene zanima ja sam bas bio kod njega kada smo to resavali i tu opciju sam prvi put video :).
Pozdrav!
:: Uopšte mi nije palo na um. Nego otkud to da je uopšte uključen lock, po default nije :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Hm,bas razmisljam o toj opciji.Koju li ona olaksicu donosi,znaci kada se duze zadrzi levi klik on se zakljuca,WTF?Neko lakse selektovanje?!?Nesto ala rucna kocnica:) Ili je ipak namenjeno igracima,nesto kao autofire,koji se nekada koristio na pojedinim modelima quickshoot dzojstika.Kakva je to ludnica bila,aaaaa!Secam se da sam i sam pravio autofire modulice koje sam ugradjivao u razne palice,hehehee Steta sto na igrici commando nije dobro sljakao autofire,jer se nisi onda mogao kretati.Ili pucaj ili bez`,jbg:(Namucila me ta igra,ali je nisam nikada mogao preci bez Poke-a.\ P.S. A da,moralo se igrati u paru,drugar bi frljao granate.
da vidish ti nazi zombies u cod 5 waw,pa uzmesh mitraljez sa 500 metaka,pa pritisnesh ,drzish 5-6 sekundi,pustish i onda onda samo upravljash misom i kosish zombije :) :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647001. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.