e o ovome ja pricam toliko dugo... napljujte sad i ovo i stvarno cete postici katarzu.... samo sam cekao da cujem jos i to da je i ovo sranje??? hahahaha neverovatni ste...
ovde nista ne moze da plati samo sate i sate ulozenog truda i znoja... onaj ko je ikada pokusao nesto slicno zna o cemu pricam....
E, ali to onda ne bi bila gejmerska zver, nego macka u dzaku. A covek se potrudio da sklopi makinu... Eventualno (ako vec menja), logicno bi bilo da izabere 580-ku. Jer, kao sto si i napisao - jeste da kosta, ali vredi!
gile, uz malo truda mozes i ti da napravis ovakve fotke ko je rekao da je sranje? stvarno lepo, nema price, vredi, ulozen je trud, bas sam ga video slucajno na sajtu million dollar pc , znam da je unikat, neprocenjiv, ali nece niko da da toliko para... ja da sam na njegovom mestu zadrzao bih za sebe jer je unikat.
I meni je malo glupo da ga prodaje. Radio ga je za svoj 29ti rodjendan. Mada dobro, bice neki novi projekat. Inace nije samo kuciste to koje ga cini, vec i sve komponente u njemu. Mnogo toga je `dirnuto`. Na primer na samoj ploci su menjani neki LED sa belim ...Ima tu previse detalja, ulozenog truda pa i sigurno ono sto kazu, krvi i suza i znoja .. I ta GTX280 je pretrpela par izmena, kada bi se sada unutra nasla neka druga karta to vise ne bi bio mdpc036. A da DSLR aparat napravi broka fotografiju tu nema dileme .. I da, sto se same cene tice, nije to uopste mnogo po mom misljenju. Cak i da nije nista radjeno sve te pojedinacne komponente + kuciste izadju polovne grubo 1000e, barem ..
Inace niko nije pljuvao njegov rad, stavise super je to sto je on uradio i jako cenim to, samo kazem da je tu nagradu osvojio pre svega zahvaljujuci odlicnim fotkama.
@tortojed da je ubacio nVidia sa onom zelenom straftom, ovo kuciste bi samo moglo da dobije nagradu kako nVidia moze da vam `izlepsa` kuciste :).
Inace ovo treba svaki dan odrzavati i cistiti :).
Pozdrav!
:: gile, uz malo truda mozes i ti da napravis ovakve fotke :: ko je rekao da je sranje? stvarno lepo, nema price, vredi, ulozen je trud, bas sam ga video slucajno na sajtu million dollar pc , znam da je unikat, neprocenjiv, ali nece niko da da toliko para... ja da sam na njegovom mestu zadrzao bih za sebe jer je unikat :: :: :: ::
s duznim postovanjem lupetas gluposti i to nisam ocekivao od tebe...
decko je dobio nagradu zbog kvalitetnog i detaljnog originalnog rada! kvalitet komponenti necu da spominjem... u pitanju je bukvalno malo umetnicko delo a ti kazes da je dobio nagradu i usao na milion dolar pc zbog fotoaparata, ajde nemoj da se brukas....
Fotografise on sa DSLR-om, fotografises ti sa nekim od ~20k dinara i na kraju pogledas razliku izmedju tvojih fotki i njegovih i na kraju pogledas razliku izmedju fotki i te gomile i sve ce ti biti jasno :). Isto tako fotografisu neki predeo ucini ti se da je kao iz bajke kad odes tamo nista narocito, stavise :) ? Verovatno neke od ovih fotki su malo doradjene i u PS-u :).
Pozdrav!
:: s duznim postovanjem lupetas gluposti i to nisam ocekivao od tebe.. :: :: decko je dobio nagradu zbog kvalitetnog i detaljnog originalnog rada! kvalitet komponenti necu da spominjem... u pitanju je bukvalno malo umetnicko delo a ti kazes da je dobio nagradu i usao na milion dolar pc zbog fotoaparata, ajde nemoj da se brukas... :: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: ATI RADEON HD 585 :: NZXT Lexa S Neon Mode :: Mad Catz R.A.T. :: ::
problem je u tome sto mnogi ovde ne razumeju da neke stvari jednostavno nemaju cenu... i ne moze sve da se kupi novcem i zbog toga da je moje nikad ga ne bih prodavao jer ne moze da se naplati taj trud!!! ali sta ja pricam kad mnogi to ovde ne razumeju....
ima istine u Giletovim recima, ja bih se vise oznojio da napravim ovakve fotke (nesto mi ne ide:), vidi se da lik zna znanje, NE KAZEM NISTA LOSE, cak naprotiv lik je odradio fenomenalan posao koji jos fenomenalnije izgleda kroz njegov objektiv, svaka cast na oba trudu!
Biostar TF560 A2+ Amd 5000+ be 3150mhz & CM Hyper 212 Transcend 2x1 gb DDR2 900 mhz WD 3200AAKS ATI 3870 TOP 512mb DDR4 LG W2243S-PF Chieftec gps 400w Logitech X-230 2.1 Audigy LS sb 0310
:: problem je u tome sto mnogi ovde ne razumeju da neke stvari jednostavno nemaju cenu... i ne moze sve da se kupi novcem i zbog toga da je moje nikad ga ne bih prodavao jer ne moze da se naplati taj trud!!! ali sta ja pricam kad mnogi to ovde ne razumeju... :: :: :: 1300 e nije nista koliko to zaista vredi.... :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: ATI RADEON HD 585 :: NZXT Lexa S Neon Mode :: Mad Catz R.A.T. :: ::
Slozicu se ovde sa Skeldzom.. Taj ulozeni trud,volja,znanje,potroseno vreme i novac i na samom vrhu ljubav nema sa cime da se kupi.To cenu nema i to na takav jednostavan nacin ne moze da se gleda. Prvo i tako da gledamo sama masina vredi dosta kad izvuces sve komponente a kamo li da dobijes sve na gotovo onako sredjeno kuciste ,slaveovani kablovi i sl da ne ulazim u detalje.. Problem je sto tehnologija zastareva pa to gubi pravu fizicku vrednost.Takav rad ima najvecu sentimentalnu vrednost i takav trud je neprocenjiv. O ovim stvarima moze da prica samo onaj koji je to doziveo ili ti uradio nesto slicno. Ja znam recimo kako je to.. Eto glupav primer..Imam GTX 295 koju sam platio 480 eur i vodeni block EK Full cover koji sam odmah uzeo i platio 130 eur.Koliko bi sad za to mogao da dobijem??? Ali mene prodaja ne zanima,ja znam kad sednem za masinu da sam spakovao zver,da to radi perfekcija i da sam tu ulozio trud i ljubav da realizujem onako kako sam zamislio.To nema cenu..Svako ko ima novaca moze da pljune i da mu neko drugi napakuje..Ali kur moj,nema ni svako znanja,volje i zivaca da se bakce sa tim stvarima,najlakse je pricati.. Sto je najcrnje,vecina koja kaze da je ovo skupo nikad nebi ni kupila ovako nesto i slicno..
Ovo je odlicno uradjeno samo tesko da ce uzeti 1300e
CPU: 1156 i7 870 =240e MB:GA P55A-UD7=240e VGA:Gigabyte GTX 470 ref=oko 240e RAM:2x2GB Kongston HX H2O 2133=130e PSU:Corsair HX1000=Oko 190e bilo baram kad sam ja uzimao Case:Ovaj stacker bio u Desku za 110e ja uzeo Cooler: Corsair H70 bio u Emmiu za 100e oko 1250e Masina je jaca i to dosta jaca od ove na oglasu.
Sve novo zapakovano iz radnje, nema teoretske sanse da mu neko da 1300e za tu konfiguraciju pa ssve da je pozlacena. Mod je vrhunskii, umetnicko delo ali to niko nece da plati i to 1300e. Onaj ko kupuje ineresuju ga na prvom mestu performanse, kvalitet i fabricki izgled ovih kompoenti sto san pobrojao je vrhunski takodje za mod nema ni potrebe. Onako samo da ih upakujes bez modovanja. Jos je odlemljivao diode sa ploce stavljao druge, preradio grafiku, nema garncije u startu na modovane delove. Ja sam radom fasciniran ali 1300e za to, nema teorije, ako uzme 800 da peva. A za 800e moze se napravi vrhunski AMD x6 sa 6870 grafikom koja ce da oduva taj i5 i tu GTX 280. Ma kakvi tesko ce on to uopste i prodati. :: http://forum.benchmark.rs//showthread.php?t=24660 :: :: samo bih ja zamenio ovu zastarelu gtx 280 sa jednim caymanom... :: :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: ATI RADEON HD 585 :: NZXT Lexa S Neon Mode :: Mad Catz R.A.T. 7
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.