al izgleda predrrrkkkaaanooo.. odlican dizajn 10+...
The NZXT Phantom definitely is one of the best PC cases we have tested this year and ranks up there with the stature of say Well done and very much recommended.
Meni izgleda sasvim ok. Plastika verovatno i nije nekog kvaliteta, ali za dizajn i funkcionalnost se slazem. Cista 10-ka. Ne bih se zalio da ga posedujem...
Sasvim zadovoljavajuce i u estetskom smislu, funkcionalnost mu je za 10. E sad to sto se nekima ne svidja ne znaci da je lose, ni meni se iskreno ne svidja dizajn na CM 690 advanced, ali je kuciste vrh.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
ne znam sta fali toj sjajnoj plastici,evo kod mene Lexa-s taljiga vec godinu dana,i koliko treskam vratancima,cudi me da su jos uvek citava!
:: Meni izgleda sasvim ok. Plastika verovatno i nije nekog kvaliteta, ali za dizajn i funkcionalnost se slazem. Cista 10-ka. Ne bih se zalio da ga posedujem.. :: :: ::
:: ocz, ti ne razumes retarda... on ce uvek da sere nesto cisto da se zna da je tu... kuciste je jako dobro i lepo izgleda.. :: :: :: http://img27.imageshack.us/i/1325v10001250mhz.jpg :: :: :: DFI DK P45-T2R :: Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black,PUSH&PUL :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES (1132Mhz :: ATI RADEON HD 585 :: NZXT Lexa S Neon Mode :: Mad Catz R.A.T. :: ::
svidja mi se kako su odradili mehanizam za montiranje hardova i dvd-ova, dodali su cage za jos 2 harda, zgodno, gde nadjose ovaj matori seagate.. kuciste ima i cable management i onaj otvor za montiranje hladnjaka, enterijer je super odradjen, ne moze bolje za te pare.. a eksterijer nije po mom ukusu, ni ja ne volim sljastecu plastiku, imam takav monitor i trpim sto nije mat, prvo sto pada prasina ko blesava, drugo sto ne sme da se pipne, odmah ostane trag.. itd. ali kuciste ko kuciste za tu cenu skroz ok.
Meni je ovo kuciste sa funkcionalne strane sasvim ok, + oni kojima nije toliko bitno da bude sve `silent` ne moraju da kupuju druge ventilatore, imaju fabricke. Ne svidja mi se izgled, `svemirski` sa sjajnom plastikom, ali za one koji to vole... superiska...
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Ma mora da se uklopi :). Samo pogledaj razliku u izgledu izmedju Macbook-a i Macbook Pro-a, ovaj drugi ima Alu unibody :).
Pozdrav!
:: heh :: ...fora kod NZXT je da ne kosta mnogo, a izgleda kao svemirski brod... :: ...tu se Al/celik ne uklapa.. :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: Super dizajn, samo kada bi zamenili ovu plastiku nekim aluminijumom :), proizvod bi bio perfektan jednom recju :) :: :: :: :: Pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.