hx650w modularni. DA li to moze da vuce i7 4ghz 2hdd-a,par kulera,i grafike ranga sve do 5970 zakljucno sa njom a kasnije da bude ok i za x6 gulfort? Po meni moze lagano ali mislim treba mi jos necije misljenje.... Hvala unapred...
Pa jes` vid`o par postova ispred, da je pijan kao klen? Kad čuješ PUFF biće `em ti raica, desio mi se PUFI! Za vrhunske grafulje u kombinaciji sa žestokim ostalim potrošačima... taman jedva.
ja se ne bih bas nesto igrao jer u ful loadu karta vuce neki cca 300w i kad geknes CPU na 4ghz kome je pocetna potrosnja 130w bice to gadno, ZNAM da nece biti optereceni i jedno i drugo 100% ali opet je tesnac
Ko je bre pijan ko šaran, trezan sam ko pop na slavi.
Ma radiće, ne ide ni ta kombinacija preko 500W ni u kom slučaju, nije valjda srćko da si stvarno planirao da uzimaš neku tome sličnu zverku ili se samo raspituješ za budućnost?
Uostalom, najbolje ti lepo za te pare da uzmeš ovo i spavaš mirno... kao klen. http://www.gigatronshop.com/products/show_product/22960/9 Od toga na 12V čitavih 840W, e to je prava stvar, da bi ti LCpower dao toliko moraš da uzmeš onaj Legion od 1kW.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Pa jes` vid`o par postova ispred, da je pijan kao klen? Kad čuješ PUFF biće `em ti raica, desio mi se PUFI :: Za vrhunske grafulje u kombinaciji sa žestokim ostalim potrošačima... taman jedva ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.