Sta kazete za ovaj komplet, u ggtronu kosta 4990 din a inace kosta oko 80e??? Hocu da uzmem sad. Da li neko ima slican mis ili tast? Zanimaju me vasi komentari.
Ja imam cordless desktop wave (bez pro) tako da za misa ne mogu da komentarisem, ali tastatura je odlicna. Udobna, kvalitetna, sa dovoljno dodatnih tastera, solidan domet (moja je RF, a pro je wifi), koristim je vec dve godine (samo jedmo sam menjao baterije!) i nisam imao nikakvih problema. Moja preporuka za tastaturu, a sto se tice misa, nisam imao prilike da ga koristim pa ne mogu da komentarisem. sve u svemu za te pare topla preporuka.
meni se konkretno tastatura ne svidja,tasteri su duboki,imaju onaj ruzan skljoc sam toga nemam nista drugo,odlican nalson za rukepodrska,koontrole,mis je za medalju meni se cini da je lx8,ja sam ga dobio u cordles desktop wave,al platio sam ih tada 80e,tj oko 6000din u svakom slucaju i te kako vredi uzeti taj komplet
meni se konkretno tastatura ne svidja,tasteri su duboki,imaju onaj ruzan skljoc sam toga nemam nista drugo,odlican nalson za rukepodrska,koontrole,mis je za medalju meni se cini da je lx8,ja sam ga dobio u cordles desktop wave,al platio sam ih tada 80e,tj oko 6000din u svakom slucaju i te kako vredi uzeti taj komplet
vredi vredi i te kako, za ove pare za koje sam ja kupio poslednji komplet u gigatronu, pitao sam ih o cemu se radi, prodavac mi je rekao da je greska neka u pitanju zato tako dobra cena inace samo mis je oko 50e + sam danas pazario cm storm advanced sentinel za oko 20e preko oglasa(stigo sam prvi yes ) :)
Baj d wej ja sam ti prodala tog storm misa i ja sam isto kupila danas taj wave pro komplet, extra je a da bi otisla na Pendulum 20. novembra u skc-u prodala sam misa, eto- evri badi heppy nau :) p.s. znaci ti si taj )
:: :: Baj d wej ja sam ti prodala tog storm misa i ja sam isto kupila danas taj wave pro komplet, extra je a da bi otisla na Pendulum 20. novembra u skc-u prodala sam misa, eto- evri badi heppy nau : :: p.s. znaci ti si taj ::
tastatura je best buy na trzistu po me, i za gejming je i za rad, najbolja tastatura na trzistu po mom misljenju kad se uzme odnos cene i performasi :), za mis ne znam nisam ga koristio :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.