uzmi njega i uštedi 20 evra. S druge strane, možeš da uzmeš 690 II Basic, čija je cena slična HAF-u. Advanced mogu da ti preporučim iz prve ruke. Pre njega sam imao Sniper-a, i ne žalim ni malo što sam ga menjao za Advanced. Nećeš pogrešiti ako se odlučiš za njega.
Kod Haf 912 malo nervira taj `military look`, ta dzombastost...
17.11.2010. 00:08
status: user broj poruka: 10997
Zatim, ona izbocina na prednjem delu `krova` moze i da smeta ako covek hoce da ostavlja neke predmete na toj (gornjoj) povrsini (joystick. gamepad, kameru...). Model 690 Advanced je mnogo `klasicniji` i vizuelno je prilagodljiviji siroj paleti okruzenja...
:: Zatim, ona izbocina na prednjem delu `krova` moze i da smeta ako covek hoce da ostavlja neke predmete na toj (gornjoj) povrsini (joystick. gamepad, kameru...). Model 690 Advanced je mnogo `klasicniji` i vizuelno je prilagodljiviji siroj paleti okruzenja.. :: ::
Advanced je malko funkcionalniji, a stvar estetike je tvoja stvar. Npr. koliko god da je CM II Advanced funkcionalan, ja ga u zivotu ne bih kupio jer mi je jednostavno estetski neprihvatljiv. Ali, svakom bih ga preporucio u odnosu na HAF 912. Kako god da odlucis, neces pogresiti.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + ProlimaTech Super Mega/XFX GTX 260/2x2GB DDR3 Geil Ultra Plus/Barracuda 1TB 32MB/CFT-600-14CS/Chieftec DX-BD-U/Asus VW225N/Altec Lansing ATP3
Ono što je interesantnije je naći još jeftinije modele koji imaju napajanje dole i mesto za dva 120 mm ventilatora na gornjoj stranici. Preturao sam po Frontier sajtu i vidim da imaju takvu šasiju i bezbroj modela na osnovu nje. Treba preturati po prodavnicama. CoolerMaster u prilično jeftinoj seriji Elite ima jedan takav model. Elite 370...nisam ga nikad video kod nas. CoolerMaster je kod nas zastupljen dobro tako da će se u nekom momentu pojaviti. Ono nosi sve što imaju i mnogo skuplji modeli i na NeeEgg-u košta 49,99 $ što znači da bi kod nas trebalo da ostane na nivou ostalih Elite modela, oko 4000 Din.
Ovde je vise pitanje estetite...NPR ja HAF proizvodnu liniju od CM-a ne mogu da zamiislim kod sebe u sobi, isuvise mi je to klinacki i nabudzeno...nikad nisam bio u fazonu da pod svaku cenu `hvalim svoga konja`
za haf 912 i ostale modele su mi vise ljudi koji su picajzle, koji se toliko brinu kako im izgleda masina spolja iznutra do te mere da se tresu od nervoze ako je neki kabl ostao bez `slejva`, to kuciste je za napaljene klince, kao neka nabudzena igracka...
690 II advance imam nekih 2 meseca i nemam sta da mu zamerim, jednostavno, crno, elegantno, dobro hladjenje i to je to...
E sad kome se sta svidja to neka i kupi, nemoj da gledas tih 15-20e razlike u ceni.
Vrlo jednostavno: HAF je za gejmere, CM690 II za `ozbiljne` profesionalce... :-) Imam ovu drugu kantu i prezadovoljan sam nakon 3 meseca... Komp hladan ko zmija, nema prasine unutra, samo usisam prednju mrezicu s vremena na vreme...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.