Ili mozda neka vasa preporuka, u ovom cenovnom rangu.
I naravno dal je to dovoljno za
Intel i7 950 ( da probamo na 4ghz kad uzmem napajanje, sa megahalems-om ) ASUS X58 SABERTOOTH 3x2 Patriot DDR3 1600 CL9 8800GT (( ali posle praznika neki AMD 6870 (ne referentni ako izadje) ili mozda dve )) 4xSATA2 HDDovi Antec 900 kuciste je inace
uzmes corsair, seasonic, enermax nema greske bilo sta da uzmes to su ti medju najkvalitetnijim napajanjima na kori planete Zemlje... ako planiras neki sli/xfire u buducnosti onda gledaj malo jaca napajanja 750w+ najradje 850w da si miran..
Ja sam lik koji hvali i `brani` LC Power na ovom forumu, jer, nakon amd-nevidija ratova, ono je uzrok najviše svađa i pene na ustima po forumu. Uglavnom, ljudi sa kompleksima niže vrednosti, brendomani, pljuju ga bez ikakve osnove, poneko hvali više nego što vredi... itd. Uglavnom, da skratim: u ovom cenovnom rangu, LC nije ubedljivo najbolji izbor, ali, ako ga uzmeš SIGURNO će biti overkill za to što imaš ili nameravaš da imaš. Od ovoga što je još predloženo, xfx... jok, a ova dva druga, ako imaju dužu garanciju od LC, onda LC i ne razmatraj, sigurno nije bolji a tek kraća garancija ga potpuno eliminiše iz igre.
DO 3.8 Ghz potrošnja nije strašna, ali da bi izvukao 4Ghz moraš jače da povećaš voltažu i potrošnja drastično skače. Znači, ako baš insistiraš na 4Ghz, uzmi nešto jače.
:: Ja sam lik koji hvali i `brani` LC Power na ovom forumu, jer, nakon amd-nevidija ratova, ono je uzrok najviše svađa i pene na ustima po forumu. Uglavnom, ljudi sa kompleksima niže vrednosti, brendomani, pljuju ga bez ikakve osnove, poneko hvali više nego što vredi... itd. Uglavnom, da skratim: u ovom cenovnom rangu, LC nije ubedljivo najbolji izbor, ali, ako ga uzmeš SIGURNO će biti overkill za to što imaš ili nameravaš da imaš. Od ovoga što je još predloženo, xfx... jok, a ova dva druga, ako imaju dužu garanciju od LC, onda LC i ne razmatraj, sigurno nije bolji a tek kraća garancija ga potpuno eliminiše iz igre :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
SeaSonic SS-750HT ti je trenutni best-buy, pozuri dok se nije razgrabilo i miran si :) A bice ti dovoljno i za CF, ukoliko se resis na tako nesto. Poz!!!
@DmasteRNo1: AMD vs nVidia + Intel Mora im se priznati, imaju mu*a :)
I ja bih ti rekao da uznes CM GX 750, takodje ima 5 god. garancije... Uostalom izguglaj malo po netu i pogledaj kakvi su testovi svih ovih napajanja koje su ti preporucili, pa sam odluci koje ti se cini najboljim.
Pa pazite ja sam prezadovoljan sa ovim procom i na defaultu, tako da ako BEZ kloka moze da se gura jedna 6870 npr, da ne diram nista. Jebiga isplativije mi je mnogo tako..
Ako izgugla test tog CM-a, ima da pobegne glavom bez obzira... Ali 5 godina garancije su odlicni za pecanje kupaca...
:: I ja bih ti rekao da uznes CM GX 750, takodje ima 5 god. garancije... Uostalom izguglaj malo po netu i pogledaj kakvi su testovi svih ovih napajanja koje su ti preporucili, pa sam odluci koje ti se cini najboljim
@ReMeDy: Taj LC moze da gura tvoju konfu bez OC-a, ali je na granici. Jbg, ima samo 30A na 12V grani, ostatak je na 3.3/5V, potpuno beskoristan. Ako neces da overklokujes, drzi taj LC i uzivaj, pa ga zameni kad budes bio u prilici! Poz!
ma nisam ja rekao da je najbolje CM vec mislim da ce ipak imati problema da nadje ova druga napajanja. mada mislim da uopste nije lose napajanje kako se prica ovde po forumu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.