Da li su ga odrali, to ne znam, ali znam da si se ti druže zeznuo. Kućište sa linka je 690 II Basic, koje košta 7500-8000 dinara. Advanced je u proseku oko 2000 skuplji.
Meni se nije davalo 2500 din više za par ventilatora (imam svoje) i zbog onog sata konektora na vrhu (tu je SATA fioka i eSATA). Uzeo Basic i prezadovoljan.
ja imam advanced ali sam ga dobio kao zamenu, ne verujem da bi ga kesirao novcem...
Odlicno kuciste nema sta, ja sam mu dokupio jos jednu identicnu 14icu izduvnu
tako da sad idu 120mm blue led napred, 120mm pozadi, 2x140mm na gornjoj strani...
:: :: Meni se nije davalo 2500 din više za par ventilatora (imam svoje) i zbog onog sata konektora na vrhu (tu je SATA fioka i eSATA). Uzeo Basic i prezadovoljan :: ::
:: :: Meni se nije davalo 2500 din više za par ventilatora (imam svoje) i zbog onog sata konektora na vrhu (tu je SATA fioka i eSATA). Uzeo Basic i prezadovoljan :: ::
No, CM ATCS840, i tu je on još uvek, 690 je za drugu mašinu.
:: A zar beše nisi imao HAF-a :: :: :: ASUS P5K - Intel E5200@3.3GHz - Sapphire HD4870 - 2x2GB DDR2 Geil BD CL4 - CM Centurion 5 - Chieftec GPS-500AB - Samsung 931BF - Altec Lansing ATP3 - HDD`s WD 640GB AAKS, 1TB EADS, 1TB EARS, 1TB Elements, 250GB MyPas :: :: :: :: :: Meni se nije davalo 2500 din više za par ventilatora (imam svoje) i zbog onog sata konektora na vrhu (tu je SATA fioka i eSATA). Uzeo Basic i prezadovoljan :: :: :: ::
To bi verovatno morao sam da napravis. Nadjes neko staro kuciste, rasturis ga, iseces rupu na jednoj stranici i isturpijas, odes u Zemun da kupis klirit, vratis se, iseces pleksiglas malo veci od te rupe i zasrafis. A ako uspes da napravis bukvalno celu stranicu providnu to obavezno okaci negde da vidimo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.