da li neko mozda ima iskustva s nekim multifunkcionalnim uredjajem koji su trenutno na trzistu, tipa HP LaserJet 3050 (laser/kopir/skener/fax), pa da mi nesto preporuci sta da kupim. Ovaj hp koji sam naveo mi se svidja na prvi pogled i kosta oko 30000dinara (355eur), a otprilike toliko bih mogao i da odvojim love.
u pravu si, samo ne bih voleo da me taj samsung nervira kako radi...zato bih i da platim vise ali za nesto sto radi ljudski...a kako bas i nisam upucen u to stivo rek`o bolje da pitam...
:: Za te pare mozes da pazaris dva SAMSUNG-a, a dva "losa" ubice svakog Milosa pa makar on bio i HP :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Meni lično se dopao taj Samsung kombinirac - zbog cene. Ako živiš u nekoj rupi u Serbia, onda je možda problem zbaviti toner u svakoj pc prčvari, a za hp verovatno ne.... i tu bi sve trebalo da se završi u prednostima, jer razlika u ceni stvarno potire sve... (mislim, ko je čuo za Samsung skenere...., yebaga, a za hp - uvek su u vrhu), ali, izgleda sve radi ok, bar u benchmarcima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647011. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.