Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
par pitanja...
STRANA 1 OD 1
Ruff par pitanja... 03.11.2010. 17:09 T30675

status: user
broj poruka: 829
1.riknuli mi kuleri na kingston khx fanu. zna li neko gde se mogu kupiti slicni? bitno mi samo da budu tihi i da mogu da se uglave u onaj metalni ram.:)

2. ne bih postavljao to ovde, ali me frka naterala, a kad vec otvaram temu... zna li neko gde (provereno) trenutno u beogradu ima da se kupi 7. deo mange `ostrica besmrtnika` (iliti blade of the immortal, samo algoritam media izdanje). ili ako bi mi neko pozajmio da procitam/prodao svoj primerak, bio bih veoma zahvalan.:))

3. takodje, imam gomilu starih politikinih zabavnika, vecina kompletne godine, period recimo oko 1971-1985... ako mi neko ko se time zanima moze reci gde da odem da stavim oglas da ih prodajem, koju cenu da trazim i slicno? ili ako ovde nekog zanima, neka kaze, dacu ih veoma povoljno. sto se mene tice i poklonio bi ih, ali ovako cu biti siguran da nece zavrsiti u reciklaznom centru.:))

asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent
wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic re 03.11.2010. 17:42 #259229

broj poruka: 9006
1. To su verovatno šestice? Trebalo bi da mogu da se uglave bilo koje slim šestice ako ništa drugo uz malo seckanja. Hm, sad kad pogledah slike mislim da i ne moraju da budu slim.
Moguće da imaju coolermaster s ledovima, zovni par prodavnica pa vidi, za taj sitniš ne vredi gledati cenovnike.

Inače čudno mi da su ti riknula oba odjednom, mislim koje su šanse za to. Pre bi se kladio na kabl.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

Ruff Re: re 03.11.2010. 18:17 #259247

jesu sestice al nesto nisu bas najobicnije, debljina im je15mm, dakle nesto su malo veci i ne znam gde to da nadjem. uglavio sam nekako pomocu izolir trake obicnu sesticu, ali to nije konacno resenje problema.:)

i jeste kabl, precvikao se na mestu gde se zavrsava onaj sleeve, tj ona crna traka kojom ga fiksiraju/zavrsavaju, zaboravio sam kako se zove. a samo je jedan bio poceo poprilicno da zuji, inace su ventovi funkcionalni.

da pitam usput, znas li mozda odgovor na drugo pitanje?XD

asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent, roccat kone :)

:: 1. To su verovatno šestice? Trebalo bi da mogu da se uglave bilo koje slim šestice ako ništa drugo uz malo seckanja. Hm, sad kad pogledah slike mislim da i ne moraju da budu slim
:: Moguće da imaju coolermaster s ledovima, zovni par prodavnica pa vidi, za taj sitniš ne vredi gledati cenovnike
::
:: Inače čudno mi da su ti riknula oba odjednom, mislim koje su šanse za to. Pre bi se kladio na kabl
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
raic Re: Re: re 03.11.2010. 19:14 #259276

broj poruka: 9006
Znači ipak jesu slim. Pa što ne opraviš kabl kad je u njemu problem a taj što zuji podmaži.

Na drugo ne znam, nisam imao pojma ni da toga ima kod nas. Što ne čitaš na netu?

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: jesu sestice al nesto nisu bas najobicnije, debljina im je15mm, dakle nesto su malo veci i ne znam gde to da nadjem. uglavio sam nekako pomocu izolir trake obicnu sesticu, ali to nije konacno resenje problema.:
:: i jeste kabl, precvikao se na mestu gde se zavrsava onaj sleeve, tj ona crna traka kojom ga fiksiraju/zavrsavaju, zaboravio sam kako se zove. a samo je jedan bio poceo poprilicno da zuji, inace su ventovi funkcionalni
:: da pitam usput, znas li mozda odgovor na drugo pitanje?X
Ruff re 03.11.2010. 20:16 #259314

da budem iskren, zato sto mi se cini da je popravka tog kabla veci posao nego dobit. plus sto treba cistiti prasinu (a do sada nisam rasklopio ni jedan vent, pa postoji i velika sansa da ga s*ebem). mada eto mogu time da se zanimam u slobodno vreme. heh, evo sad pogledao ventove i jedan se upravo skroz odvojio od konektora... slabi kablovi izgleda.:/
ukratko, najlakse mi da kupim dva nova vrtilatora.XD

pa glupo mi, sve delove do sad sam procitao na meni dragom papiru, ali imam jos 8-12 deo kupljen i voleo bih da mogu da pocnem da ih citam... koliko bih voleo, mozda cu i procitati na netu. mada ponuda i dalje stoji, ako neko ima primerak za koji ceni da mu ne treba, nek se javi.:)

asus p5k, e4400@3GHz, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent, roccat kone :)

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs