Pozdrav ljudi, Imam core i5 760, ga-55a-ud3, 2x2 gb ddr3 1600Mhz, 1tb hdd, GT 240 512mb gddr5... Dakle, sta kupiti do 5000 din.?
Kakvo je napajanje 500W AXP Simple Power, 12cm Silent fan?
Hvala.
...[b]Neracunaj na zahvalnost, zbog dela ucinjenih ljudima u proslosti, moras da ih nateras da budu zahvalni zbog stvari koje ces im uciniti u buducnosti[/b]....
i ja sam bash ovih dana chitao po netu o tim jeftinim napajanjima i o tom AXP nisam nashao ni jedan test. Samo 1god. garancije ali svi kazu da je nechujan, specifikacija govori da ima lepu amperazu na granama jedino shto nisu pravili testove pa ne znamo kakve zashtite ima, PFC i koliko stvarno moze da se optereti. Tu tvoju mashinu nece osetiti. Pogledaj prikljuchke da li ti odgovaraju.
E, da, ovaj recom ima over voltage i ostale zaštite koje LC nema.
->Obrad: Onaj chief GPS450W što sam pomenuo u drugoj temi ima active PFC al je mnogo traljavo odrađen pa ko da ga nema, jeste, za to ipak treba dati malo više.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Koliko su meni rekli za ovo axp napajanje, dobro je, ali mene nervira sto je garancija samo godinu dana...
Nazalost CORSAIR CMPSU-400CX 400W nema nigde da se kupi...
...[b]Neracunaj na zahvalnost, zbog dela ucinjenih ljudima u proslosti, moras da ih nateras da budu zahvalni zbog stvari koje ces im uciniti u buducnosti[/b]....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.