:: Govno.. :: :: Samo me zanima kako im je prošlo da Spiderman 3 logo stave.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: ::
:: Ima i drugih boja, pa ko voli nek izvoli :: A4Tech rules !! :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: ATI Sapphire HD 5770, 1G :: ::
Imam ga od 4.3.2010. (platio ga 20E) na Razer Sphex podlozi i zadovoljan sam. Verujem da je bolji G500 ali da li skoro 3 puta koliko je skuplji ?!? Mana mu je sto se cuje, zbog tog tastera koji dodiruje podlogu, pa ako neko hoce da spava u istoj prostoriji, tesko ! Igram CS:Source i ostale FPS igre... E da, bolje `lezi` u igrama nego po windowsu...
mis ne znam da sam pogledo kad sam kupio i to je to ! Tako i kad odem kod nekog, kad sednem za sto ne pogledam misoju, JEDINO ako je suvise mali ili nesto ne radi kako treba ili da izgleda ko Saitek R.A.T. 7 Njega bi bas gnjavio mada mi se cini da se podloga za palac previse mrda, pa da proverim... :-p
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.