Mozes u gigatronu pogledati... Ja imam P182, ali ga cenim 100e (jos uvek u garanciji, kao nov) pa ako hoces ti se javi. __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Nisam ni mislio bukvalno...imas broj telefona, nazoves...pitas...
Pa jbg, znas kako i meni trebaju novci, jer ako prodam P182 uzimam Corsair 800D, a nije mi hitno...ti sacekaj, skupi pare...nigde ono ne ide... __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
Nema nekih preteranih prednosti 800D, ja sam cak razmisljao da ostavim P182, a da kupim 800D, pa ako mi se ne svidi da ga prodam odmah. Sve se svodi na prostor, hdd-swap rack, bolji cable management i CPU removable backplate... P182 ima bolji izgled, bolju zvucnu izolaciju, bolje opcije unutar kucista (rekovi za hdd + sve je u silikonskim gumicama radi smanjenja vibracija) Ali glavni adut Anteca je izolacija....mislim da tise ne moze...dok je corsair kanta ko chieftec, mozes stranicom konja ubiti...
O ceni Corsaira necu ni da pricam...sumanuto und precenjeno...(ali imam priliku jeftinije da ga dobijem, na odlozeno placanje) __________________________________________________________ ...and on the third day He rose again...sweet zombie jesus
P183 i nažalost nigde više (barem pre IT Svetu), ali ti lepo to proveri. I dalje žalim što nisam uzeo P183 umesto Snajpera početkom godine. Gledao sam samo gejmerska kućišta iz Enteka, koja Performans seriji nisu ni do kolena. Aku uzmeš neko, nećeš se pokajati.
Meni se ta P serija mnogo svidja elegantna a kada otvori unutra moze da se sredi kao pucka zbog prostora pozadi za skrivanje kablova onda u 2 nivoa ma milina bre. Dobra je i TT spedo ali ga nema e sada mislim da TT elemnt G ili tako neko isto su uradjeni u 2 nivoa imaju dobar protok vazduha ali sto se tice kbaliteta izrade zvucne izolacije resenja ne mogu da prismrde anteku narocito P seriji. Nisam te pitao koje je to boje tvoje kuciste koju oznaku ima? P a koja oznaka crno je ili ono kao sivo nesto?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.