Treba mi 1.3a do c, sve jedno je, samo da nije cist 1.3. Posto sam do sada drzao TV preko VGA kabla, pa sam odlucio da ga povezem sa HDMi, ali Bravia ima Deep Color i x.v. pa mi je bas zbog toga potreban minimum 1.3a.
:: Treba mi 1.3a do c, sve jedno je, samo da nije cist 1.3 :: Posto sam do sada drzao TV preko VGA kabla, pa sam odlucio da ga povezem sa HDMi, ali Bravia ima Deep Color i x.v. pa mi je bas zbog toga potreban minimum 1.3a :: :: ::
Gigatron nema, Tehnomanija nema opis, ali po nekom trazenju po netu, ono sto sam mogao naci je 1.3 cist. BigApple mislim da vise ne postoji.
Jedino ovaj Sony, ali dzaba sa tim prodavnicama, kada na Sony.rs stoje neke stvari, cak i neki izbor TV-a koji sam hteo da kupim pre ovog sto sam uzeo, ali u prodavnicama nije bilo uopste.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.