Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Win7-instalacija stampaca
STRANA 1 OD 1
alfi Win7-instalacija stampaca 21.10.2010. 00:46 T30301

status: user
broj poruka: 133

Win7-64 bit, HP F2480-multifunkcijski, preuzet driver sa HP websajta-Full version, odradi sve!?
Prikaze ikone na desktop-u, u Programs and features ga prikazuje, u devices and printers ga prikazuje ali zahteva troubleshooting! HP diagnostic tools ga ne prepoznaju-ne vide ga instalisanog! Instalacija nekompletna! Trazi mi instalaciju najnovijeg drivera!? koji je upravo instaliran! Kontaktirao sam HP support, ali njihove instrukcije mi nisu pomogle.

Ima li ko ideju sta jos probati?

Pozdrav svima,
Unapred zahvalan,
Aleks
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Ovde su neki imali probelma sa HPom 21.10.2010. 00:59 #254789

broj poruka: 3741
jer ima kabl nije valjao, pa probaj da nabaviš deblji kabl mislim da ga zovu šmercovani kabl.

Ja sam imao problem sa instalacijom tj nije hteo da se instalira AIO drv te sam isti ekstraktovao u poseban folder i ručno ga instalirao pa probaj tako.

Nadam se da sam ti donekle pomogao.
support normality

DaSickSyst Pusti Win da sam apdejtuje drajvere: 21.10.2010. 01:05 #254791

broj poruka: 2909
Control panel>Devices and printers>desni klik na HP F2480>Properties>Hardware>Properties>Driver>update driver>Search automatically for updated driver software

Na XPu su ovakve opcije bile cista formalnost koja nikad ne zavrsi posao,ali na sedmici stvarno moze da pomogne.

DaSickSystem

alfi Drajver instalisan-nema drajvera!? 21.10.2010. 14:05 #254890

broj poruka: 133
Device status:
This device is working properly!

Driver details:

No driver files are required or have been loaded for this device!?

update driver - Windows has determined-The best driver for your device has been already installed!

Najbolji drajver instalisan.

Nema drajvera. ???

O cemu se radi?

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs