E ovako odluka za kuler od 30e je pala na CM 212 plus,e sad imam par pitanja,koliko da ocekujem od ugradnje jos jednog kulera tj push and pul opcije.Drugo pitanje je da li se poliranje ovog kulera isplati pa da to odradim odmah pre ugradnje,posto sam video da su imali zamerke u nekim testovima na to da nije bas idealno ravan.Unapred svima zahvalan pozdrav.
Ocekuj jedno 3-4 C manje. Sto se tice poliranja, nisam siguran da li je potrebno to raditi ovom kuleru, ali ako vidis da je povrsina neravna, onda ga ispoliraj kako treba.
to je mnogo para za taj kuler, ja sam ga imao... i dao sam 3500 din za true black koji moze da pojede taj kuler, jer sad mogu da uporedim posto saim imao oba....
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI RADEON HD 5850
hteo sam ja Vendettu 2 ali je nema a razlika u hladjenju je recimo 1c za Vendetu.Posle kada sam razmislio 212 moze na sve platforme ima p/p.Inace kuler mi treba za e5200 oc 3.6 11x330 1.28v e sad hteo sam jos recimo 320x12.5 4ghz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647000. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.